MAC | Velvet Teddy Lipstick

zaterdag 7 januari 2017


De eerste lipstick review van het jaar moet er natuurlijk eentje van MAC zijn. Nog steeds behoren MAC lipsticks tot mijn favorieten en blijf ik verliefd worden op nieuwe kleuren. Velvet Teddy is hier eentje van. Hij zat wel al een tijdje in mijn hoofd, maar sinds hij in een speciaal jasje is gestoken door de Shadescents collectie kon ik me niet langer inhouden en nam ik hem vanuit Londen mee. Want ja nu hangt er ook nog eens een emotionele waarde aan vast. Velvet Teddy behoort tot de matte lipsticks van MAC. Hij ziet er in de huls eerder roze uit, maar op de lippen komt hij vrij natuurlijk over. Ik zou hem daardoor omschrijven als een licht tot medium bruine kleur met een roze accentje. Hij is hoog gepigmenteerd en dekt de lippen volledig. 
Hij past in het rijtje van Mehr, Faux en Whirl. Eigenlijk zou je hem er net tussenin kunnen zetten. 
Op dagen dat ik Mehr té roze vind of Whirl té bruin dan is Velvet Teddy perfect. Ik had het niet verwacht, maar ik vind deze kleur echt een aanrader en ben er helemaal aan verkocht. Op dit moment zou ik er eerder naar grijpen dan naar Mehr en dat zegt al veel. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik het tijd vind voor iets anders, maar Velvet Teddy is nu eenmaal een flatterende kleur die met heel wat looks mooi staat.
Zijn matte finish maakt het voor mij niet enkel af, hij voelt ook nog steeds comfortabel aan op mijn lippen. Na enkele uurtjes slijt hij langzaam weg, maar de matte lipsticks van MAC blijven in het algemeen erg goed zitten. 
De lipstick huls vind ik zo tof en zou van mij bij elke MAC lipsticks zo wel mogen zijn. Dat zou het een stuk makkelijker maken om een kleur te vinden! 

De Shadescents collectie bevat zes iconische MAC lipsticks waaronder: Ruby Woo, Candy Yum Yum, Creme d'Nude, Heroine, Lady Danger en Velvet Teddy. Bij iedere lipstick komt een bijhorende geur. Prijs: €19,50 12 opmerkingen

 1. Ik heb hem zelf ook, en ik blijf hem geweldig vinden. Hij is inmiddels bijna op maar ik denk dat ik hem wel opnieuw ga kopen en dat zegt wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor kerst heb ik ook Velvet Teddy gekregen, zó blij mee! Maar wauw, deze huls/verpakking is toch wel véél mooier dan de mijne ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtje, staat je goed. Weet niet of het een kleurtje voor mij is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een prachtige lipstick! Wil 'm zelf graag ook nog! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kleurtje. En wat een geweldige verpakking! Ook extra leuk dat je er nu een herinnering bij hebt. Dat vind ik toch de leukste producten uit mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh mooie verpakking inderdaad! Het staat je mooi, een fijne kleur voor elke look :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur! Dit is een kleur die ik ook nog wil hebben. Ook heel mooi opgemaakt trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw hij is super mooi! In de huls lijkt het wat meer oranje achtig dus ik dacht eerst dat dit niets voor mij zou zijn maar als ik hem zo op je lippen zie.. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi kleur en de verpakking is ook super! Zo mogen alle lipsticks van MAC uitzien vanaf nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie huls! En de kleur is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk deze verpakking. Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.