Lush | 9 To 5 Reinigingslotion

vrijdag 27 januari 2017


Working 9 To 5..., Lush liet zich inspireren door Dolly Parton en weet dat we in een tijd leven waar alles snel moet gaan. De 9 to 5 reinigingslotion is er dan ook eentje die snel én efficiënt werkt. Ik nam hem al een hele tijd geleden mee, omdat ik best enthousiast was over de Ultrabland reiniger van Lush en benieuwd was naar meer uit hun skincare gamma. 


Een reiniger die je make-up verwijdert en huid terug schoon maakt. 9 To 5 bevat amandelolie en orchidee-extract die je huid verzacht en hydrateert. Verdeel de reiniger op een wattenschijfje en verwijder zo op een snelle manier je make-up. Een gezonde glow krijg je er nadien gratis en voor niets bij. 

Zoals je kan zien heb ik een klein flesje mee genomen van deze reiniger. Misschien minder voordelig, maar je weet nooit hoe je huid ergens op reageert of als ik deze reiniger wel fijn zou vinden. Van de geur ga ik wel eerlijk zijn: niet mijn favoriet. Als je van amandel in combinatie met bloemengeur houdt is dit misschien wel iets voor jou. Gelukkig is dit het enige minpuntje.

Met een wattenschijfje je make-up verwijderen werkt misschien sneller, maar ik neem altijd de tijd om mijn huid grondig te reinigen. Ik breng de 9 To 5 aan zoals ik bij de meeste reinigers doe, ik verdeel hem over mijn gezicht, masseer hem in met lauw water en spoel daarna mijn huid goed af. 
Deze reiniger is érg lief voor de huid. Hij voelt zacht en aangenaam aan, verwijdert mijn make-up prima en nadien voelt mijn huid lekker gehydrateert en glad aan. Zeker nu in de winter is deze heel welkom. Een drogere huid zal er zeker baat bij hebben en een mooie glow krijg je ervoor terug. 


Prijs 95g: €7,95


9 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook een tijdje gebruikt, echt een lekker product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop de laatste tijd ook liever kleinere verpakkingen om iets te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dit lijkt mij echt een heel fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook al lang benieuwd naar deze reiniger! Ik zou hem wel op dezelfde manier als jij gebruiken en niet met een wattenschijfje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij ontzettend fijn! Was hier net benieuwd naar x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt me benieuwd gemaakt. Ga ik zeker eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh deze staat nog echt onwijs hoog op mijn lijstje van wat ik wil proberen van Lush. Deze lijkt me zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat klinkt deze goed zeg! Fijn dat hij zo lief is voor de huid. Deze gaat op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.