Real Techniques | Miracle Diamond Sponge

zaterdag 4 februari 2017


Iets met diamant en marmer deed me de nieuwe Miracle Diamond Sponge van Real Techniques meenemen. Ik ben verzot op de echte Beautyblender en gebruik hem zo goed als dagelijks. Het leek me dus niet verkeerd om deze newbie uit te proberen. Vooral de vorm trok mijn aandacht. Nu is natuurlijk de vraag vind ik hem even fijn en doet hij het beter dan de Beautyb:lender? 


De Miracle Diamond Sponge komt uit de Bold Metals Collection van Real Techniques. Deze collectie bevat een reeks van fancy (goud, zilver en rosé) kwasten die iets prijziger zijn dan de originele. Hier heb ik zelf nog geen ervaring mee, maar ze steken mijn ogen wel uit telkens wanneer ik ze zie. 
De diamant vormige spons bevat 13 facetten en is ontworpen om met meerdere producten te kunnen werken op verschillende plaatsen in het gezicht. 
De platte bovenkant is ideaal om je foundation egaal mee aan te brengen. De zijkanten bovenaan werken dan weer fijn voor plaatsen rond de ogen, neus en mond. De vlakke zijkant is fijn voor grotere plaatsen zoals de wangen en de punt verbergt imperfecties. 


De Miracle Diamond Sponge kan je vochtig (goed uitknijpen) gebruiken voor een dewy finish, maar ook droog bij poeders. 
Ik gebruik hem eigenlijk enkel voor foundation en concealer, droog gebruik ik hem niet snel. 
De vorm vind ik zeker handig. Ik kan makkelijk overal mijn foundation aanbrengen. De grote platte kant bovenaan werkt snel waardoor mijn foundation snel verdeeld is. Het effect is erg mooi, net zoals de Beautyblender. Mijn foundation ziet er steeds natuurlijk uit met de nodige dekking. Concealer aanbrengen gaat ook prima al geef ik toe dat ik steeds even met mijn vingers nadep. 
De Miracle Diamond Sponge vind ik een stuk fijner dan de Mircale Complexion Sponge. Hij ligt voor mij beter in de hand en de spons op zich werkt beter. 
Eén minpuntje is wel dat het mooie marmer printje al snel plaatsmaakt voor een spons vol foundation. 

Twijfel je nog tussen de Beautyblender en de Miracle Diamond Sponge? Wel, de Miracle Diamond Sponge is een stuk goedkoper en doet zijn werk zeker zo goed! 

Prijs: € 11,95


8 opmerkingen

 1. Ik vind 'm zo mooi! Was vooral benieuwd of die vorm wel praktisch is. Ik gebruik sponsjes sowieso liever vochtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt me een fijn sponsje! Toch blijf ik altijd bij m'n beautyblender. Ik had 1 keer de real techniques miracle complexion sponge en die had binnen een maand tijd overal schimmel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi!! Ooit ga ik die wel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Speciale vorm eh! Ik gebruik tegenwoordig weer gewoon mijn vingers, dus heb geen spons nodig nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op de beautyblender. Al is 'tie wel aan vervanging toe. Ik ben erg benieuwd naar hoe deze spons is, hij ziet er alleen al super mooi uit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die spons ziet er wel leuk uit. Ik heb enkele verschillende sponsen en ik gebruik ze eigenlijk bijna nooit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem zo leuk eruit zien! Ik gebruik de Beautyblender al, die vind ik echt heel erg fijn werken. Maar deze is inderdaad een stuk voordeliger, dus ik ga hem ook een keer aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb een soort beautyblender van MAC maar ik grijp sneller terug naar mijn gewone kwasten.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.