Koh - 'This is it' Winter Collectie

donderdag 5 januari 2017


Ook al kunnen we kerst en nieuwjaar achter ons laten, hier en daar duiken er nog steeds eindejaarsfeestjes op en willen we er in het begin van het nieuwe jaar nog steeds tip top en partyproof uitzien. De nieuwe wintercollectie van Koh 'This is it' helpt ons daar een handje bij. Geïnspireerd door de jaren 70 en 80 (disco fever!) bevat deze limited edition feestelijke en elegante kleuren. 


Koh is me niet onbekend, maar het is de eerste keer dat ik in aanraking kom met het merk. De nagellak flesjes zien er erg mooi en stijlvol uit. Het japans accentje zit er duidelijk in. Ik ontving vier kleuren uit de This Is It collectie, een mix van kleur, glitter, nude en velvet. 
De lakjes zijn vrij vloeibaar, maar lakken hierdoor enorm fijn. Het probleem wat ik vaak heb met nagellak is dat de textuur te dik is waardoor je al lang geduld moet hebben eer één laag droog is en ik al snel deukjes krijg. 
Twee dunne laagjes van de Koh lakjes zorgen voor een volledige dekking en ze blijven prima zitten. Ze houden toch zeker verschillende dagen mooi op de nagels wat voor mij al een prestatie is. 


THIS IS SPARKLING RED
Een rode kleur met oranje ondertoon en gouden glitter. Ook al is dit niet echt mijn kleur ik vind hem wel mooi en uniek. Het is eens wat anders dan klassiek rood en hij trekt zeker alle aandacht. 


THIS IS MY PINK LIGHT 
Een vintage roze kleur met parelmoer effect. 
Dit is dan wél weer helemaal mijn ding. Een roze tint die niet té opvallend is en nog steeds elegantie uitstraalt. 


THIS IS FAVOURITE NUDE 
Deze wordt omschreven als een warme nude tint richting taupe. Je eigen nagels 2.0.
Hier kan je weinig mis mee doen, nude tinten vind ik in de winter erg mooi bij een casual outfit. Als het even rustiger mag. 


THIS IS SPARKLING BLUE
Een jeans blauwe kleur met glitter in. 
Deze lak heeft een velvet finish wat ik niet meteen verwacht had. Looks pretty! Deze kleur kan een simpele outfit meteen een stuk feestelijker maken. 


De This Is It! collectie van Koh is te verkrijgen bij de zelfstandige parfumerie of via dit verkooppunt. 
Prijs: €18, 956 opmerkingen

 1. Ik kende Koh niet, maar het ziet eruit als een mooi merk, supermooi zijn die flesjes ook!Ik vind This is my pink light erg mooi. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zit niet meteen een kleur bij waarvan ik zeg 'waauw'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die rode is erg mooi! Ik vind dit merk altijd best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleuren. Ik vind die blauwe echt heel mooi voor nu

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren vooral de Nude is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.