Opgemaakt | December '16

zaterdag 21 januari 2017Het lijkt erop dat ik niet zoveel heb opgemaakt de laatste tijd, maar je moest maar eens weten hoeveel er ondertussen al de deur is uitgegaan. Mijn toilettafel en ladekast waar ik al mijn make-up in bewaar heeft een grondige opruimbeurt gekregen. Een zakje vol make-up producten was het resultaat. Producten die niet meer goed zijn gaan de vuilbak in en de rest gaat naar vrienden, familie, ... De mama begreep wel niet waarom ik zoveel lipsticks wegdeed, maar ze moest eens weten hoeveel ik er nog heb. Ik hield me dus aan de 'ik word er niet gelukkig van'  methode en dat is me goed gelukt. Iets later dan normaal, maar dit zijn mijn opgemaakte producten van december. 


Tijdens de wintermaanden sta ik meestal als een gek voedende crèmes te smeren. Ik merk het vooral aan mijn handcrèmes en body butters. Zo maakte ik de Frosted Plum Body Butter van The Body Shop op. Heerlijke geur en zalig romige crème die mijn huid meteen een moisture boost gaf. 
De mini Ultra Rich Body Lotion van L'Occitane had dan weer een iets té rijke textuur naar mijn goesting. Als handcrème vind ik dit fijn, maar als body lotion iets minder omdat het stroever verdeeld en ook heel moeilijk uit dit flesje te krijgen was. 
Een product dat eigenlijk te lang in mijn kast stond is de Ultimate Body Oil van Garnier. Ik was zot (serieus zot zeg ik u!) op deze geur. Hij had iets verleidelijks en exotisch. Dit was de eerste body olie die ik erg aangenaam vond, omdat hij niet plakte, snel introk en mijn huid zacht maakte. Helaas was ik hem dus een beetje vergeten en is hij achterin de kast terechtgekomen, waardoor hij slecht is geworden. 
Voorlopig mijn laatste Purity reiniger van Philosophy die de deur uitgaat. Ik heb nog wel enkele mini's staan die ik hou voor weekendjes weg. Een volledig afscheid ga ik het niet noemen, want vroeg of laat verwacht ik hem terug in mijn badkamer te hebben staan. Het blijft een erg goede reiniger, zonder sulfaten die mijn huid niet uitdroogt en grondig schoonmaakt. 
Bij een bezoekje aan Lush mocht ik een shower gel kiezen die ik als sample meekreeg. Uit de kerstcollectie koos ik voor Rose Jam. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd wel verzot ben op shower gels van Lush. Rozengeuren zijn meestal niet echt iets voor mij, maar deze was ook een tikkeltje zoet en dan ben ik al snel verkocht. 
Mijn deo's deel ik niet zo vaak, maar maak ik zeker regelmatig op al moet ik zeggen dat ik met deze roller van Rexona enorm lang doe. Nog steeds ben ik de Tropical geur niet beu en doet hij erg goed zijn werk. 9 opmerkingen

 1. Die Purity reiniger vind ik ook zo ontzettend fijn! En de bodycream van The Body Shop klinkt heerlijk. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten! Vooral die body butter van The Body Shop lijkt me heel erg lekker, jammer genoeg kan ik hem niet meer bemachtigen in de winkels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me fijne producten! De Body butter van de Body Shop is ook één van mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten allemaal. Ze lijken me echt enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit ook een tijdje bijgehouden, maar ik ben echt een sukkel als het over 'opmaken' gaat. Ik heb zo altijd de neigen een 'klikje' te laten staan.. 'k Kan niets weggooiden :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind opgemaakt artikels altijd erg fijn! Ik heb die body butter ook en hij ruikt echt heerlijk! Mijn flesje Purity is ook aan zijn laatste adem bezig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bodylotion van L'Occitane van textuur vind ik deze best oké. Zeker nu om aan te brengen op mijn buik :-). Maar wat een irritante verpakking. Hopelijk is het fullsize formaat handiger.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.