Hourglass | Ambient Lighting Edit Surreal Light palette

maandag 23 januari 2017


Poedertjes die je huid mooier maken? Jawel het bestaat. Wie droomt er nu niet van een egale huid met de meest flatterende glow? Het Ambient Lighting palette van Hourglass is daardoor steeds mijn hulpje voor wanneer mijn huid me een beetje in de steek laat en er enkel dof uitziet. Waarom ik dan ook het Surreal Light palette heb gekocht? Wel, niet enkel zijn de poeders nooit eerder uitgebracht, het palette is ook LE en veel te mooi om dat aan je voorbij te laten gaan. 


Kunnen we het eerst even over de beauty itself hebben en dan bedoel ik de marmeren verpakking. Wel geen echt marmer (helaas), maar Hourglass wist hier even een gevoelige snaar te hebben geraakt. Zeer mooi en met het openen van het palette stelen deze unieke poeders helemaal de show. 
Zeker niet te opvallend, maar allemaal vrij rustige nude tinten die ontworpen zijn om naadloos samen te werken. Flatterend voor elke huidskleur. Door de weerkaatsing van het licht wordt de huid zachter gemaakt, poriën verfijnen en je huid straalt. Net als Photoshop, maar dan enkel met behulp van dit palette. 
Bij het palette hoort ook de Ambient Lighting Edit Brush. Deze heb ik niet meegenomen, aangezien ik best genoeg kwasten heb die ook goed werken met deze poeders. Links: Ambient Lighting Powder - Surreal Light
Boven: Ambient Lighting Blush - Surreal Glow + Surreal Effect
Onder: Ambient Strobe Lighting Powder - Surreal Strobe Light 


Swatches

Mooie pigmentatie, de blushes zijn vrij naturel net zoals de bronzer niet overheersend is. Dit palette vind ik super pretty om een iets of wat natuurlijke look mee te maken, wanneer de highlighter je niet hoeft te verblinden. Perfect voor overdag, maar zeker ook voor 's avonds en bij speciale gelegenheden. Ik zou dan enkel het Surreal Strobe Light poeder dan vervangen met Champagne Pop van Becca. 
Voordat ik het palette kocht was ik zeer benieuwd naar de blushes van Hourglass. Ik meng meestal de twee blushes uit het palette samen, omdat ik niet kan kiezen welke ik het mooist vind + het ze zijn nu eenmaal een perfecte combo. 
In de zomer skip ik meestal glanzende producten, maar nu mijn huid net wat droger is werkt dit palette erg fijn voor mij. 


Het resultaat is er gewoon. Enkel niet zo makkelijk om op foto over te brengen. De Ambient Lighting Powders zijn in elk geval grote aanraders. Prijzig, maar het zeker waard. 

Prijs: £69 (omgerekend rond de €75)


12 opmerkingen

 1. Die geeft een mooi effect, mooi natuurlijk maar toch die glow waar je naar zoekt in zo'n palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De producten van Hourglass zijn echt prachtig, zeker hun geld waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het resultaat pakt inderdaad moeilijk op foto (heb ik ook serieus mee gesukkeld toen ik mijn review schreef haha), maar je ziet er echt gorgeous uit op die full face foto! Top product <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Echt een heel mooi palette ( zowel verpakking als inhoud).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Subtiel, maar da's ook de bedoeling natuurlijk, pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is heel mooi subtiel! En wat een prachtig palette inderdaad, heel leuk dat (nep)marmer. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook nog steeds zo blij met mijn Hourglass Powder Palette. Maar deze ziet er ook echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw hij ziet er echt prachtig uit! liefs en een fijne week nog X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi subtiel maar oh zo prachtig palette! die staat ook op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De producten van Hourglass zijn zo mooi. Heb een beetje spijt dat ik het palette niet gekocht heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een prachtige vormgeving heeft dit palette! De kleuren zijn echt erg mooi! :-) Ik heb nog nooit wat van Hourglass gekocht..

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.