Fashion + Interieur Wishlist | Herfst editie

dinsdag 8 september 2015


Zodra de herfst eraan komt kan ik niet wachten om de nieuwe collecties te zien en op zoek te gaan naar mijn favoriete items. Dit blijft toch wel de leukste periode van het jaar om de inhoud van mijn kleerkast weer te vernieuwen. Geef mij maar lange broeken of kleedjes met panties. Ook een heerlijke comfy trui voor thuis maakt het voor mij af. 
Ik heb alvast een lijstje met basics gemaakt die ik nog nodig heb alsook wat nieuws voor in het interieur! 

1. Enkellaarsjes van Elle (Zalando) - zowel stoer als elegant tegelijk. Ik vind ze geweldig en ik vind enkellaarsjes zó leuk.
2. Trui (H&M) - een basic witte trui hoort altijd in mijn kleerkast te liggen
3. Bikerjasje Only (ZEB) - Leren jasjes blijven mijn favoriet
4. Skinny (shaping) jeans (H&M) - ik heb er zo al eentje met scheuren in en deze zit zo enorm fijn dat ik er nog eentje wil. Ook krijg je er echt wel een beter model mee.
5. Handtas van Marc B (Zalando) - vrouwen kunnen nu eenmaal niet zonder een handtas en liefst meer dan eentje. Love this one!
6. Oversized trui (H&M) - voor de comfortabele dagen, ze zitten zo heerlijk
7. Sportlegging (H&M) - ik ben al even op zoek naar een nieuwe sportbroek en deze met een gemêleerd patroon is helemaal mijn ding


Als je mij even laat gaan ben ik nog een hele week bezig aan een wishlist van H&M Home. Ze hebben er gewoon extreem leuke items. Ik heb het wel kort gehouden, want ik woon nu ook niet in een villa haha. Naar nieuwe kussenhoezen was ik wel nog op zoek. Ik kon niet echt kiezen zoals je ziet. 
H&M Home heeft ook geurkaarsen die er op zich al mooi uitzien voor in het interieur en ik ben dol op geurkaarsen. Ik moet mijn voorraad voor de herfst/winter nog inslaan. 
Het metalen bladschaaltje past natuurlijk perfect in het interieur voor de herfst en wat zouden we zijn zonder fleecedekentje/plaid? Ik kan niet meer zonder! 


Als onlineshopper is het soms wel te gek als je iets met een korting kan scoren. Ik ontdekte onlangs SnipSnip waar ze de beste promotie codes verzamelen van allerlei Belgische webshops. Dit kan gaan van Zalando, H&M, ZEB, Ici Paris XL, Asos, ... Zeker de moeite waard om in de gaten te houden! 


7 opmerkingen

  1. Oh een nieuw zwart leren jasje moet ik hebben !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van die kleren ben ik wel fan :D Ik heb al zo erg veel kussens thuis liggen dat ik de home wishlist best oversla, ook al zitten er toffe dingen tussen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind vooral je kleding items leuk, ik wil ze ook hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sweater weather!! Ik heb ontdekt dat ik dringend nog wat meer basic truien nodig heb :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben helemaal verliefd op dat vestje en die handtas, mooie items!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. omg die Elle laarsjes! nu zijn ze toch niet uitverkocht zeker, love them

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.