L'Oréal | MYTHIC OIL

dinsdag 22 september 2015


Haarolie is voor mij altijd een lifesaver geweest wat betreft gezonde haarpunten. Ik heb van mezelf al vrij droog haar en na het wassen ziet dat er niet uit. Gelukkig zorgt haarolie meteen voor glans en lijken mijn lokken veel gezonder. Ook al zijn ze niet beschadigd droog haar geeft wel die indruk.
L'Oréal bracht enkele jaren geleden Mythic Oil uit. Een felbegeerde olie die elke zestien seconden wel ergens ter wereld verkocht wordt!
Nu hebben ze een kleine make-over gekregen en zijn er twee nieuwe oliën bijgekomen. Ik vertel je er meer over. 


De glazen flacons hebben een luxueuzere uitstraling gekregen. Veel beter als je het mij vraagt! Hun gouden kleur hebben ze behouden. Ook heeft iedere olie een eigen design op de verpakking staan die ik erg mooi vind. 


MYTHIC OIL
We beginnen met de originele Mythic Oil. Dit is een olie voor alle haartypes. Hij bevat avocado- en druivenpitolie die kwetsbaar haar voedt en verzacht tot in de puntjes. 

Mijn ervaring: Voedt mijn haren net genoeg en laat ze glanzend en zacht achter. 

Prijs: €22,10


COLOUR GLOW OIL 
Deze olie geeft een glanseffect aan gekleurd haar. De veenbessenolie zal de lichtweerkaatsing van gekleurd haar oplichten. Hij zal gevoelig haar voeden en de puntjes verzachten. 

Mijn ervaring: Mijn droog haar met highlights zal al snel dof ogen, maar deze olie geeft echt wel extra glans aan mijn lokken + voedt ze ook prima. Deze vind ik erg fijn. 


Prijs: €22,10


RICH OIL (NIEUW)
Dit is een rijke olie om weerspannig haar onder controle te houden en dit door de arganolie en rijstzetmeel die hij bevat. Hij voedt het kwetsbaarste haar en verzacht het tot in de puntjes. 

Mijn ervaring: Als je op zoek bent naar een super voedende haarolie dan moet je deze zeker proberen! Drogen puntjes zijn verleden tijd en mijn haar lijkt langer in bedwang gehouden. TOP! 

Prijs: €22,10


SHIMMERING OIL (NIEUW)
Een glinsterende olie voor lichaam en haar. Dankzij de magnoliaolie wordt het licht weerspiegeld. 

Mijn ervaring: je moet goed schudden voor gebruik, want de glitters gaan helemaal beneden liggen. Voor mijn haren zou ik deze olie niet zo snel gebruiken, maar voor een feestje is deze wel leuk op het lichaam. 

Prijs: €22,10


De Myhtic Oils ruiken overigens heerlijk. Niet te geparfumeerd, eerder zacht. Ook maken ze mijn haren niet vettig, al gebruik ik de olie wel enkel op de puntjes. 
Ik vind vooral de originele Myhtic Oil als de Rich Oil en Colour Glow Oil een aanrader. De laatste twee zijn het meest geschikt voor mijn haren en zijn daarom ook mijn favoriet. ♥ 

2 opmerkingen

  1. Mijn haren zijn extreem droog. Dus ik heb echt vettige olie nodig. Ik vind de flacons van deze olie wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.