MAC | STONE LIPSTICK

zaterdag 26 september 2015


Stone van MAC is geen alledaagse kleur. Dat kon je al zien in mijn review van het lippotlood. Ik heb hem ook als lipstick gekocht, omdat een lippotlood toch veel stroever werkt en in combinatie blijft de kleur veel langer zitten. Ik vind deze kleur nog steeds zo bijzonder! Vandaag zie je hem in een 'dagelijkse' draagbare look. 


THE MATTE LIP COLLECTION
Begin deze maand werden heel wat nieuwe matte lipsticks aan het vaste assortiment van MAC toegevoegd. Sommige kleuren waren al als lippotlood te verkijgen en omdat een matte finish helemaal mijn ding is was ik ook enorm verheugd op de komst van deze lipsticks. Ik kocht er oa Stone en Whirl van, maar mijn verlanglijstje is nog lang niet rond. Stone is een prachtige taupe kleur. De lipstick is niet extreem mat en brengt hierdoor ook vlot aan op je lippen. Ik hou wel van een goede matte finish, maar meestal gaat dat dan gepaard met een lipstick die stroef is. 
Hij geeft een volledige dekking, maar je kan hem ook altijd subtieler aanbrengen als je dat wilt. 


Geen donkere ooglook deze keer zoals hier. Persoonlijk vind ik nét wat leuker bij een stoerdere look, maar bij een simpele ooglook vind ik hem zeker ook kunnen. 

Prijs: €19,50


♥ 

8 opmerkingen

 1. Dit is inderdaad een hele bijzondere kleur! Eens wat anders dan alle draagbare kleuren, ik vind dat jij hem goed kunt hebben! Met een simpele ooglook en je zwarte trui vind ik het mooi gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mezelf is de kleur te donker maar jouw staat het echt mooi en ogen komen ook nog beter uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit kleurtje zou bij mij niet helemaal staan! Bij jou staat het juist heel tof, in combinatie met je ooglook en blonde lokken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat deze kleur niks voor mij is maar hij staat jou wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou dit never dragen, ik vind dit niets voor mezelf. Maar wat kan jij dit goed hebben zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit echt een heel gaaf kleurtje, hij staat je ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Stond zo gaaf he! Vandaag heb ik hem geprobeerd bij de MAC counter. Hij is dan nu wel uitverkocht, maar ze krijgen hem weer binnen binnenkort. Dan ga ik hem zeker ook kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat u super :) Ik ben echt verliefd op die kleur, blij dat ik hem zelf ook heb nu ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.