Mijn favoriete herfst lipsticks!

maandag 21 september 2015


Het is zover: de herfst is officieel gestart! Haal al je kaarsjes maar naar boven en geniet 's avonds alvast van een knus tv momentje (met warme chocolademelk of een soepje!). Ik besef steeds meer hoeveel ik van de herfst hou. Ik heb gisteren ook al wat pompoenen aan de deur gelegd, kwestie van er op tijd bij te zijn haha (en om af te tellen naar Halloween!). 
Ook in de herfst vind ik het heerlijk om weer andere kleuren naar boven te halen die ik in de zomer niet zo snel zal gebruiken. Vandaag deel ik mijn favoriete lipsticks voor de herfst! 


Het zal je wel opvallen dat dit vooral warme kleuren zijn en het mag best wat donkerder en gewaagder. Zo kocht ik Diva van MAC eind vorige winter, die ik nog niet zoveel heb gebruikt omdat de lente er toen al aankwam, maar ik kijk er naar uit om hem nu veel naar boven te halen. 
Tussen al de lipsticks zit ook een lippotlood van Maybelline. Hij heeft dezelfde dekking en textuur als een lipstick dus deze mocht er zeker bij. 
Ik gebruik trouwens ook nog wel roze en nude tinten in de herfst hoor. Enkel de heldere kleuren worden voor eventjes aan de kant gezet. 


Van links naar rechts:
Zonder erbij na te denken kwam ik er pas later achter dat ze allemaal mat zijn. Ik heb blijkbaar toch een serieuze crush voor deze finish! Wat is jou favoriete herfst lipstick? 


♥ 

9 opmerkingen

 1. Blake's pure red vind ik echt een prachtige kleur! Mijn favoriet is denk ik MAC Red, ook een prachtige rode kleur. In de zomer kies ik meer voor roze tinten maar in de winter/herfst kies ik graag voor rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt hele mooie herfst kleuren als favoriet. De lippotlood van Maybelline wil ik zelf nog heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Diva springt er echt uit! Ik heb nu een hele mooie donkerrode kleur van KIKO. Dat is mijn favoriet op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes allemaal! Mijn favoriete (herfst) lipstick is MAC sin, echt een beauty! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh so pretty! Vooral die wijnrode zou ik zelf wel willen. Ik draag lekker simpel een donkerrode van de Hema :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kleuren heb je uitgekozen, dit heeft me meteen wat inspiratie gegeven! X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.