Random Shopping Haul - Primark, RT, Nespresso, H&M

zondag 27 september 2015


Mijn weekend is vaak goed gestart als ik een bezoekje aan de stad kan brengen. Niet dat ik steeds met vol geshopte zakken thuiskom, maar ik vind het gewoon heerlijk om er rond te lopen, iets lekkers te gaan drinken en inspiratie op te doen. Gisteren moest ik even wat noodzakelijke spulletjes gaan halen zoals tandpasta, maar ook had ik al even een lijstje dat er nu aan moest geloven! Ik laat jullie vandaag zien wat ik allemaal meenam. 


Ik zag eerst en vooral deze mooie witte deken al een tijdje liggen bij Primark, maar omdat hij nogal prijzig is (€27) had ik even gewacht om hem te kopen. Ik ga geen moeite doen om het patroon uit te leggen daar ken ik zelf te weinig over. Wat ik wel kan zeggen dat hij zo enorm zacht is en lekker groot. Ik kijk er al naar uit om eronder te kruipen bij tv avondjes. 
Ook nam ik deze Sweet Berry & Patchouli kaars mee. Ik vind hem superlekker ruiken en hij was maar €1. 


Bij Di nam ik de Miracle Complection Sponge mee van Real Techniques. Mijn Beautyblender is aan zijn einde toe. Er zitten overal barstjes in dus ik vond het hoogtijd om hem te vervangen. Ik wou eens wat anders proberen en ik heb al veel positiefs gehoord over deze! 


Hier in huis ligt nog een hele voorraad van Nespresso cups, maar toch wou ik de Milano limited edtion graag meenemen. Ik had hem al ergens gedronken en vond hem toen erg meevallen. Nespresso! 


Wie zich mijn herfst wishlist nog herinnert: ik wou graag nog een shaping broek bij van H&M en had deze dus ook meegenomen. Het is een donkerblauwe jeanskleur en zit echt heel erg goed. Ook nam ik nog een simpel zwart truitje mee met gouden knoopjes bovenaan. 


Zo, weer even genoeg geshopt! Nu sparen voor mijn tripje naar Antwerpen volgende maand, want mijn Lush wishlist alleen al is serieus hoog. 

♥ 

11 opmerkingen

 1. Ha, ik heb volgens mij deze week net dezelfde jeans gekocht, hij zit inderdaad heerlijk! De spons van RT heb ik ook en ik vind hem fijn, ik ben benieuwd of je de Beautyblender meer de moeite (en de duurdere prijs) waard vindt!
  Toen ik deze week in de Primark rondliep heb ik me heel erg hard moeten inhouden om niet weer zo'n kaarsje mee te nemen, ze ruiken echt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen heb je gedaan, die geur van de kaars lijkt me wel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die jeans klinkt goed, ik ga er eens voor gaan kijken. Heb een soortgelijke trui bij Primark gekocht. Heerlijk met dit weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie items heb je gekocht. Die deken van Primark is toff!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh ik moet mijn RT spons ook maar gaan vervangen, heb de beautyblender nog nooit geprobeerd, maar deze is in ieder geval erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingen heb je gekocht! Ben benieuwd naar de RT spons!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aankoopjes, de geurkaarsen van de Primark zijn zo fijn :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die Nespresso Milano versie is erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heb e shaping jeans en beautyblender paar maanden geleden ook gekocht :) allebei fijn

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.