PERSONAL | Picture My Life - September '15

woensdag 30 september 2015


Ik ga je alvast waarschuwen. Als je grote honger hebt zou ik nog even wachten om deze PML verder te lezen. Blijkbaar heb ik afgelopen maand weer veel lekkers op foto gezet! Naast beauty lijkt dit toch ook wel heel belangrijk voor mij te zijn haha. In ieder geval hier weer even een kleine terugblik op september.Begin deze maand (of was dit nog eind augustus?) ging ik met Liesje en Ine weer richting Coffee Café. Onze perfecte hangout! Alsof ze wisten dat we gingen komen stonden er weer Oreo cupcakes op de toog. De lunch heb ik dus bewust overgeslaan. 


Ik kreeg mijn laat verjaardagscadeau, want het was even wachten op het Naked Smoky palette. Super cadeau, want ik ben gek op dit palette.
Ook had ik nog een giftcard van MAC en daar liet me even gaan bij de lipsticks. (Stone + Whirl)


Waaaa, ik werd zo blij toen ik deze melding op mijn iPhone zag staan! Cynthia is de reden waarom ik zelf ooit begon te bloggen dus ik vind het zo leuk dat ze me op Instagram volgt ♥ 


Make-up van de dag! Grote liefde voor al deze toppers! Op bezoek bij de mama wat vaak gelijk staat met 'volgepropt' te worden! Deze zwarte woudtaart heeft ze zelf gemaakt en ze was nog lekkerder als dat ze eruit ziet. 


Look met het Naked Smoky palette van Urban Decay. Deze maand is hij wel vaak op mijn blog voorbij gekomen, maar dat kan je me niet kwalijk nemen hé. 


Altijd jammer als je de laatste bath bomb die je in huis hebt moet gebruiken, maar binnenkort ga ik nog eens langs Lush (Halloween collectie!!). Deze Twilight bath bomb is één van mijn favorieten, heerlijk genieten. 


Alle herfstkleuren mogen weer naar boven gehaald worden! Heerlijk om dan je make-up te doen.


In september is het altijd tweemaal kermis voor mij. Eerst met de familie naar Tongeren kermis waar mama woont en afgelopen weekend nog eens in Hasselt. 
En wat is de kermis trouwens zonder smoutebollen. 


Alyssa suikerspin


Ik besloot nog eens te wokken. Rechtsonder ligt er trouwens satésaus, moest het er niet zo smakelijk uitzien haha. Ik vond de combinatie wel erg lekker.


Mijn favoriet ontbijt. Helaas is het aardbeien seizoen zo goed als gedaan, maar deze kleintjes nam ik nog even mee van Albert Heijn. 


Mijn favoriete lipsticks voor de herfst! 


Dit mooi vriendje zat vorige week op mijn terras. Ik kon er nog snel een foto van maken voordat hij vertrok. 


En zo verwelkomen we oktober alweer. Nog meer knusse avondjes, een tripje naar Antwerpen, een leuk event, Halloween en de langverwachte iPhone 6s. Ik ben er klaar voor!

♥ 

5 opmerkingen

 1. Leuke foto's! En OMG, die zwarte woudtaart looks yummy! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! En heb opeens enorm zin in die zwarte woudtaart van je moeder:p

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, krijg er inderdaad honger van :) ik heb ook smoutebollen ge eten zoals iedere jaar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of dat lekkere hapjes zijn ^^ En wat leuk dat Cynthia je volgt zeg, dat moet wel even schrikken geweest zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.