SKINCARE | Dr. Van Der Hoog 'Glamorous Goji Quinoa Scrubmasker'

vrijdag 4 september 2015


Ondanks Goji bessen rijk zijn aan antioxidanten zijn ze toch mijn minst favoriete superfood die ik in de kast heb staan. Ik ben niet zo'n fan van de smaak, maar meestal merk ik er niet meer veel van als ik ze door mijn yoghurt met granola doe. Nu heeft Dr. Van Der Hoog ook een masker op basis van goji bessen samen met quinoa extract en cranberry scrubdeeltjes. Ik was wel benieuwd als ik deze besjes op deze manier meer zou waarderen. 


SUPERFOODS 
Dit Glamorous Goji en Quinoa scrubmasker is één en al superfood. Zoals ik al zei zitten goji bessen boordevol antioxidanten, maar bevatten ze ook vitamine A en C die natuurlijke veroudering tegengaan
Quinoa zit dan weer boordevol vitamine B en C + bevatten mineralen zoals calcium, magnesium en ijzer. Deze hebben dan weer een intensief voedend en herstellend effect op je huid. 
De cranberry scrubdeeltjes werken diepreinigend waardoor je huid schoon en zacht aanvoelt. 


Zoals de meeste maskers van Dr. Van Der Hoog moet je het masker royaal aanbrengen op je gezicht en het 10 tot 15 minuten laten inwerken alvorens je het met lauw water afspoelt.

Let's try!
Ik weet niet als het aan mij ligt, maar de laatste tijd prikt mijn huid in het begin altijd even nadat ik een masker van Dr. Van Der Hoog heb aangebracht. Gelukkig verdwijnt dit wel, maar waarschijnlijk verdraag ik iets niet goed van de ingrediënten. De geur kan ik moeilijk beschrijven. Gelukkig geen typische goji bessen geur, maar wel best aangenaam. 
Nadat ik het masker verwijdert heb tintelt mijn huid nog even na, maar voelt meteen zachter aan. Ik krijg ook echt het 'zuivere' gevoel, waar ik net behoefte aan had. De scrubdeeltjes voelden gelukkig niet grof aan en waren makkelijk af te spoelen. 
Voor mij was dit wel een fijn diepreinigend masker!


Prijs: €2,29♥ 

6 opmerkingen

 1. Als het prikt bij je zitten er denk ik inderdaad ingrediënten in waar je niet goed tegen kunt. Ik vind de Dr. van der Hoog maskers altijd erg fijn en gebruik er wekelijks 1, deze variant kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze ken ik nog niet, als het prikt dan zou ik het niet meer gebruiken dan zit er iets in waar je niet tegenkan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze klinkt echt heerlijk! Kende deze nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt fijn, ik heb ook altijd een prikkelende gevoel als ik een maskertje aanbreng op mijn gezicht maar achteraf voelt mijn huid wel zacht aan :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij prikte die ook! Maar daarna voelde mijn huid weer zacht aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.