OPGEMAAKT - AUGUSTUS '15

zaterdag 19 september 2015


Weekend!! Jullie zullen net zoals mij hier wel naar uit hebben gekeken. Vandaag staat er een Ikea bezoekje gepland, waar je ongetwijfeld wel meer over zal te zien krijgen. Eerst nog mijn opgemaakte producten van vorige maand. 
Het is misschien niet erg veel, toch moet ik afscheid nemen van enkele superfijne producten. 


Spa Secrets Miracles Of Bali - Coconut water & frangipani shower foam
Toen bij het Kruidvat deze nieuwe Spa Secrets lijn pas te verkrijgen was besloot ik hier wat uit te proberen. Shower foams gebruik ik altijd met veel plezier en ik heb er al heel wat gehad. Deze vond ik best wel fijn. De geur is vooral bloemig en een beetje exotisch, maar na een tijd begon ik de geur een beetje beu te geraken. 

Benefit - Roller Lash mascara
Boehoee, hij is leeg! Ik heb de Roller Lash mascara van benefit erg graag gebruikt en nu mis ik hem wel een beetje. Hij krult mijn wimpers veel beter dan andere mascara's en separeert ze ook mooi. De kant met de korte borstelhaartjes ben ik ook erg gaan appreciëren, want ik vond hem ideaal om de onderste wimpers mee te doen. 


Origins - Mega-Bright Skin Tone Correcting Serum
En nog eentje die ik niet graag laat gaan. Ik vond dit serum van Origins enorm goed. Hij zou je huid egaler maken, littekens en pigmentvlekjes verminderen en ook puistjes zouden wegblijven. Mijn huid zag er inderdaad egaler uit. Pigmentvlekken laten verdwijnen is niet simpel, maar hij heeft goed zijn best gedaan! 

La Roche-Posay Effaclar
Om puistjes tegen te gaan was dit een heel erg fijne reinigingsgel. Hij is lekker fris, maar ook wel een tikje uitdrogend. Voor mijn vette t-zone was dat niet echt een probleem al ga ik het nu op enkel mijn Purity reiniger van Philosophy houden. ♥ 

5 opmerkingen

 1. Ik heb lang de Effaclar producten van La Roche Posay gebruikt, maar inderdaad, soms zijn ze wel wat uitdrogend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar het origins product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo nieuwsgierig naar de rollerlash mascara, top dat hij jou goed bevalt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is altijd balen als fijne (prijzige) producten opgaan haha! maar je hebt veel opgemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.