MAC | Whirl Lipstick

zaterdag 5 september 2015


Het begint een beetje uit de hand te lopen, I know, maar het was eigenlijk nog een laat verjaardagscadeau. Ik heb het eventjes nagekeken en op dit moment heb ik toch wel 21 MAC lipsticks in mijn collectie. Whoops! Maar spijt heb ik er niet van, want het zijn mijn favoriete lipsticks ooit. Dus afgelopen weekend stapte ik de MAC store binnen met mijn cadeaubon die ik niet eeuwig kon laten liggen natuurlijk (ik zoek excuses) en ging ik buiten met Whirl en Stone. Beide nieuwe matte lipsticks die vanaf nu aan het vaste assortiment zijn toegevoegd. Uit schrik dat ze snel uitverkocht zouden zijn nam ik Stone ook mee. De verkoopster vertelde me ook dat er nog maar 3 overbleven en het was nog maar iets na openingstijd dus ik wou geen Soar toestanden meer meemaken.
Omdat jullie het Stone Lip Pencil hier al uitgebreid konden zien is vandaag Whirl aan de beurt! 


Whirl is één van de kleuren die meer bekendheid kreeg door Kylie Jenner. Ik heb het de laatste tijd erg voor nude, bruine tinten zowel licht als donker en deze past hier perfect bij. 
Zoals ik al zei behoort Whirl bij de matte lipsticks al is hij niet extreem mat zoals Ruby Woo of Relentlessly Red (). Ik zou het bijna een satijn finish noemen zoals Faux. Hij brengt hierdoor ook niet stroef aan. Al hou ik wel van een perfecte matte kleur, maar dat neemt niet weg hoe mooi hij is. Whirl wordt omschreven als dirty rose. Hij is warm bruin met een lichte roze tint. Voor mij echt dé lipkleur voor deze herfst. Ik heb de indruk dat de berry kleuren dit jaar iets minder populair gaan zijn. Deze herfst draait het vooral om bruin/nude tinten. 


Achteraf bekeken kon ik Whirl beter met een lippenceel aanbrengen zo had ik meteen een strakke omlijning, maar bon. Whirl is weer een mooie aanwinst. Hij is volledig dekkend en zoals ik gewend ben blijft ook deze matte lipstick van MAC een hele tijd zitten. Ik ben gek op dit soort kleuren. 
Lichtjes vrees ik er wel voor dat dit niet mijn laatste MAC lipstick gaat worden haha. 


De prijs van de MAC lipsticks is trouwens weer omhoog gegaan. Ze kosten nu €19,50. 


Wat vind jij van de nieuwe matte lipsticks van MAC? 

♥ 

8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.