Currently Loving ♥ September '15

vrijdag 25 september 2015


Wat maakt een product nu juist goed? Volgens mij is dit altijd persoonlijk. Waar de één erg lovend over kan zijn is de ander misschien net in teleurgesteld. Als ik een blij gevoel krijg bij een product dan weet ik dat dit goed zit en als ik het dan ook zo goed als dagelijks wil gebruiken dan noem ik dit mijn favoriet! Deze maand heb ik er weer enkele voor jullie klaarstaan.


Urban Decay - Naked Smoky palette
Dit zal je vast niet verbazen. Ik ben erg blij met het nieuwe 'Naked' palette van UD. Eindelijk een hoop prachtkleuren om de perfecte smokey eyes mee te maken. De oogschaduws zijn erg fijn om mee te werken en hebben een goeie pigmentatie. Klik hier voor de review + look!

MAC - Honeylove Lipstick
Bij smokey eyes hoort ook een mooi nude kleur en dat heb ik in Honeylove gevonden. Vaak zijn nude kleuren al snel te licht voor mij, maar Honeylove gaat me wel goed af. Ik vind hem supermooi en draag hem erg vaak. (review)

Smashbox - Photo Finish Foundation Primer 'Hydrating'
Van de drie primers waar ik onlangs een artikel over schreef is de Hydrating primer toch mijn favoriet geworden. Hij doet zijn werk als primer prima en mijn huid blijft ook de hele dag gehydrateerd. 


Dr. Hauschka - Limited Edition Eyeshadow Palette
Nog een palette bij de favorieten. Dit is zo'n palette waar je veel richtingen mee uit kan, maar door de neutrale kleuren blijft het steeds erg draagbaar. Ook zijn de oogschaduws een plezier om mee te werken. (review)


Essie - With The Band
Het is al even geleden dat een nagellak tot mijn favorieten behoort, maar dit is gewoon dé rode herfstkleur voor mij dit jaar. Ook de kwaliteit van deze lak vind ik erg fijn! (review)
♥ 

6 opmerkingen

  1. Het palette van Dr. Hauschka vind ik ook ontzettend mooi en fijn in gebruik. Naar het nieuwe UD palette ben ik mega benieuwd, die moet ik echt heel snel aanschaffen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het smoky palette lijtk me echt heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie favorieten! Vooral het naked palette lijkt me heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.