The Body Shop - Vitamin E Overnight Serum-In-Oil

woensdag 16 april 2014


Aangezien je huid 's nachts meer de kans krijgt om te herstellen is het zeker niet verkeerd om hem dan extra aandacht te geven. Je verzorging wordt beter opgenomen, waardoor je ook sneller resultaat ziet. Ik gebruik niet vaak een nachtcrème behalve de Normaderm Nacht van Vichy in periodes dan mijn huid veel onzuiverheden heeft. Toen ik hoorde dat TBS de Vitamin E Overnight Serum-In-Oil uitbracht was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Ik ben nu eenmaal dol op serums. 


Dit wordt beloofd:
 • 's Ochtends voelt je huid energieker, gehydrateerder en zachter.
 • 's Ochtends oogt je huid uitgerust, stralender en frisser
 • Met de hoogste concentratie vitamine E uit tarwekiemolie ooit
 • Niet vette, snel intrekkende formule
Het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil combineert de kracht van een serum met de verzorgende eigenschappen van een olie om je huid te verzorgen en de vochtbalans te herstellen. 

Het gebruik is hygiënisch en simpel. Met het pipetje kan je het serum/olie gemakkelijk doseren. Ik gebruik zo een drietal druppels. 

Ik moet eerlijk zijn, dit serum heeft zich even moet bewijzen voor mij voordat we vriendjes werden. Ik vind het aanbrengen niet helemaal geweldig, want als ik de druppels in mijn handen verdeel en dan wil aanbrengen heb ik het gevoel dat de olie te snel wel intrekken en ik niet meer veel over heb voor op mijn gezicht. Ik blijf wel een vettig laagje voelen, maar het is niet lang vloeibaar meer als je begrijpt wat ik bedoel. 
Misschien doe ik er gewoon wat moeilijk over, maar het is even wennen.
Het Vitamin E Overnight Serum-In-Oil heeft een zachte geur. Doet mezelf denken aan Zwitsal met een tikkeltje amandelolie.
Aangezien het een olie is had ik wel wat bang dat ik er puistjes van zou krijgen. Ik heb een gemengde huid met een vette t-zone dus een olie is soms niet zo ideaal. Ik blijf wel een dun laagje voelen van het serum/olie, maar mijn huid reageert er echt goed op. Geen (extra) onzuiverheden! 

Ondertussen is deze Vitamin E Overnight Serum-In-Oil al 3 weken in mijn vaste avondroutine beland en kan ik zeggen dat mijn huid er inderdaad rustiger en stralender uitziet. Ik merk dit verschil vooral als ik een nacht superslecht geslapen heb, meestal zie ik dat meteen aan mijn huid, maar nu blijft het er even 'goed' uitzien. 
Van overgebleven droge winter plekjes is ook helemaal geen sprake meer, hij maakt mijn velleke lekker zacht!

9 opmerkingen

 1. Oh dit lijkt me best een fijne serum, aangezien ik een gemengde huid hebt met hier en daar vette gedeeltes. Hoe duur was hij eigenlijk?
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik nooit een serum, maar het klinkt wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt echt goed! Misschien moet ik dit ook eens proberen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw ziet er goed uit lijkt mij een fijn product! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die werkt super hé, ik had ook een beetje schrik voor onzuiverheden in het begin maar het is zeker niet verslechterd! Ik heb er ook een review van online staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een serum gebruikt, maar dit lijkt me wel een fijne om het eens te proberen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.