L'Oréal Serie Expert Lumino Powerdose Contrast

dinsdag 8 april 2014


Op gebied van haarverzorging heb je vooral conditioners, haarmaskers, olie en serums die je haren voeden en herstellen. Maar ik gebruikte vroeger toen ik blond was ook vaak de kleine flesjes van L'Oréal Serie Expert lijn. Deze geven een extra boost aan je haren en ik vond ze altijd geweldig fijn werken. Nu ik terug de lichte kant op aan het gaan ben heb ik deze Lumino Powerdose Contrast voor haren met highlights gebruikt. Vandaag mijn mening...

Wat zegt men over Lumino Powerdose Contrast:
L'Oréal Lumino Contrast Powerdose is een intensief direct herstellende selectieve verzorging, die lok voor lok de lipidebalans van de gevoelige delen corrigeert zonder het haar te verzwaren. Het haar is zichtbaar verzorgt en gladgemaakt. De highlights zijn verzorgt en beschermt. L'Oréal Lumino Contrast Powerdose geeft het haar heeft een ongekende glans en is makkelijk te ontwarren.

Ik gebruik ze altijd nadat ik mijn haren gewassen heb met shampoo, na de conditioner of gewoon samen. Ik las dat je ze best in een sprayflesje doet wat het inderdaad veel gemakkelijker maakt om over je haren te verdelen. Ik maak het mezelf altijd moeilijk om het in mijn handpalmen te verdelen en dan zo aan te brengen. De verzorging is vrij vloeibaar dus dat is vaak even stressen. Meestal kam ik nog eens door mijn haren zodat het product goed verdeeld is. Je voelt dan trouwens al meteen dat je haren soepeler aanvoelen! Ik gebruik trouwens niet het hele flesje, maar ongeveer de helft. 
10 minuutjes laten inwerken is voldoende. 

Resultaat? 
Wat HOU ik toch van deze verzorging. Hij doet helemaal wat er wordt belooft: Mijn haren zijn soepel en ontwarren veel makkelijker (Tangle Teezer of Anti-klit spray laat ik mooi in de kast staan). Mijn haren voelen zachter dan ooit aan en zijn gevoed zonder zwaar aan te voelen. Ook vind ik dat deze mijn highlights mooier laat uitkomen. 

Ik weet niet meer exact hoeveel ik voor dit flesje van 10ml heb betaald, maar dat ligt toch rond €3 + je kan ze vinden bij Florale. 

13 opmerkingen

 1. Klinkt fijn, had ik nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hier had ik echt nog nooit van gehoord, maar wat klinkt het goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit product helemaal niet, maar wil het nu wel heel erg graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het nog niet, maar klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me wel wat voor mij, wat grappig zo een klein flesje trouwens! Nog nooit eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel fijn! ik kende zelf het product nog niet.
  Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hier echt nog nooit van gehoord, het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is precies wat ik nodig had! Dit zal ik zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens mij is dit echt iets voor mijn onhandelbare haren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had er nog nooit van gehoord maar het klinkt erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.