Deauty Box - April

zaterdag 26 april 2014


De nieuwe Deauty Box is weer gearriveerd. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog aangezien we te horen kregen dat er vooral travelsize producten in zouden zitten. Maar toch was de inhoud best verrassend!
Garnier - Ambre Solaire 1 Week Summer Look (50ml)
Vaste bezoekers van mijn blog weten dat ik wel dat ik graag zelfbruiner gebruik en dat ik onlangs verkocht ben aan de Radiance-plus golden glow booster van Clarins. Nu ben ik wel benieuwd hoe deze gezichtsbruiner van Garnier het gaat doen, want ik ben bang dat het snel te donker gaat zijn en mij oranje maakt. Deze zou je kleur een week laten zitten.


Vichy - Normaderm Diepreinigende Gel (100ml)
Oeh, eentje die wel juist van pas komt, want de laatste week is mijn huid zo onrustig geworden en heb ik weer meer last van puistjes. Deze reinigingsgel van Vichy gaat pukkeltjes, verstopte porieën en een glimmende huid tegen. 


Eucerin - Onder De Douche Bodylotion 
De eerste keer dat ik zo een bodylotion voor onder de douche ga gebruiken en ik ben nu al nieuwsgierig ernaar. 


Redken - Diamond Oil Shampoo (50ml) + Diamond Oil Conditioner (30ml)
Als mijn favoriete haarmerk in de Deauty Box zit dan ben ik altijd wel tevreden. Deze shampoo en conditioner zijn speciaal voor dof en beschadigd haar en de conditioner zorgt er nog eens voor dat we zonder gevecht onze haren kunnen doorkammen. 


Power Slim - Ready To Drink Mocha (250ml)
Als extra zat er dit drankje bij. Power Slim producten helpen je om gewicht te verliezen en zijn een aanvulling op je gewone maaltijden. Ik ben niet zo voor zulke drankjes, maar ik ga het misschien wel eens proberen. 

Ook al ben ik deze maand wel tevreden van de inhoud toch denk ik dat ik een tijdje stop met Deauty. Ik heb mijn abonnement van het prille Deauty begin en heb nu ook wel een voorraad aan mini's ed. Als het in de toekomst terug zou gaan kriebelen bestel ik hem gewoon opnieuw, maar je zal hem hier dus waarschijnlijk voorlopig niet meer voorbij zien komen.
Het magische is er voor mij ook wel een beetje af. Ik ben niet meer zo enthousiast als ik dat in het begin was. 5 opmerkingen

 1. Ik ben erg tevreden met de inhoud deze maand! Toppertje!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuke inhoud deze maand, ben benieuwd naar enkele reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit zo een box gehad maar ik snap je wel. Mij spreekt vooral die reinigingsgel aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er leuk uit! kende deze box niet maar de inhoud van de boxen gaat hard achteruit vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben al lang geleden gestopt met deauty, thanks but no thanks, ik spendeer die 15 euro liever aan iets anders

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.