Clarins - Radiance-Plus Golden Glow Booster

maandag 21 april 2014


Bij de eerste lentestralen komen ook altijd de nieuwe sproetjes eraan. Als ik op vakantie ben geweest en je zou enkel mijn gezicht zien dan lijkt het er niet echt op dat ik gebruind ben. Ik gebruik nu wel steeds SPF 50, maar dat is dan vooral om geen pigmenten bij te krijgen. Toch wil ik nooit echt bruinen in mijn gezicht. Toen ik bij Misslipgloss deze Radiance-Plus Golden Glow Booster van Clarins zag voorbij komen dacht ik meteen dat dit wel iets voor mij zou zijn! Ik heb een keertje zo een zelfbruiner doekje voor mijn gezicht geprobeerd, maar dat was allesbehalve een succes. Ik zag eruit als een wortel met witte vlekken en heb toen niks anders gedaan dan gescrubd om er weer 'normaal' uit te zien. Ik hou er liever van om geleidelijk bruin te worden, zeker in mijn gezicht. 
Let's go testing! De Radiance-Plus Golden Booster is een klein flesje van 15ml. Het is een vloeibaar goedje dat je perfect kan doseren per druppel door hem ondersteboven te houden en dan aan de onderkant te drukken.
Hoe je hem moet gebruiken? Wel, heel simpel. Je voegt drie druppels ervan samen met je dagcrème of nachtcrème (de hoeveelheid die je altijd gebruikt. Ik gebruik ietsje meer omdat ik mijn hals zeker goed wil meedoen, décollete gaat ook). Je mengt deze twee goed met elkaar in je handpalm en brengt het dan aan zoals je je dagcrème altijd aanbrengt, alleen iets nauwkeuriger. 
Wel niet vergeten je handen hierna goed te wassen!


Ik vind niet dat je meteen een resultaat ziet, maar na even wachten valt het wel op dat mijn huid een tintje donkerder is. Je kan dit enkele dagen achter elkaar doen tot je het gewenste resultaat hebt en dan kan je het bijhouden met twee druppels toe te voegen met je dagcrème. Ik doe dat dan enkele keren in de week.


Ik heb mezelf niet extreem bruin gemaakt, omdat ik voor de rest nog te wit ben, maar in de zomer gaat dit wel enorm handig zijn! Ik draag wel foundation op elke foto, maar je kan wel een duidelijk verschil zien. Bij de eerste foto heb ik de Radiance-Plus Golden Booster nog niet gebruikt, maar vanaf dan heb ik het opgebouwd. 
Ik vind het resultaat zelf heel mooi. Hij geeft niet zo een oranje-achtige tint, maar eerder heel natuurlijk alsof ik toch een weekje zon heb gehad. 
Het product is ook erg zuinig, want er lijkt nog bijna niks geminderd te zijn. 

Loves it!

Radiance-Plus Golden Glow Booster van Clarins is oa te koop bij Ici Paris XL voor €20,80

10 opmerkingen

 1. Ik ken dit nog niet maar ik ben enthousiast! Gebruik ook altijd factor 30 of 50 omdat ik geen pigment vlekken wil in mijn gezicht maar zelfbruiner vind ik dan weer 3x niks. Dit wil ik wel eens proberen! Heb jij trouwens nog een tip voor een goedezonnecreme voor het gezicht die je huid niet al te vet maakt? Ik gebruik nu vision maar die is echt te vet.. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik er nu eentje van Eucerin die je huid mat maakt, al komt er nog wel wat glans door, maar in mindere mate :)

   Verwijderen
  2. Thanks, Eucerin vind ik ook een goed merk en stond al op mijn lijstje. Ooit een mini van gehad:)

   Verwijderen
 2. Oh ik vind wel dat je een verschil ziet! Het lijkt mij een fijn product. Echter bruin ik liever gewoon en ben ik niet zo een fan van productjes, ik ben dan ook gewoon een melkfles die een melkfles blijft maar ik vind dat niet zo erg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er wel erg goed uit, ik ben alleen niet zo van die producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat je verschil ziet, en vind de kleur je ook lekker zomers staan.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er heel natuurlijk uitzien! :) Ik bruin meestal wel mee met mijn gezicht dus ik heb dit niet meteen nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat lijkt mij dit handig. Ik heb een ontzettend lichte huid en ik word nauwelijks bruin in de zomer, dus dit kan best van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe krijg je het daarna nog van je handpalm af?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd je handen meteen wassen na gebruik :) dan trekt het niet in

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.