Mijn favoriete smoothie

woensdag 9 april 2014


We gaan weer eens de gezonde kant op! Met het mooie weer van afgelopen dagen spring ik al wat sneller de fiets op en probeer ik op mijn voeding te letten. Waar ik altijd meteen zin in heb als het warmer is zijn smoothies! Het is zo makkelijk zelf te maken, lekker en gezond. Ik vertel jullie welke smoothie ik zelf heel vaak maak.

Voor smoothies moet je natuurlijk wel een goede blender hebben. Ik heb er eentje die ook ijs kan crushen wat het gebruik van diepvriesfruit gemakkelijker maakt.

Wat heb je nodig:
- 1 sinaasappel uitgeperst
- een handjevol rode vruchten (diepvries)
- 1 kiwi
- een halve limoen 

De halve limoen kan je weglaten of kan je eventueel vervangen door een banaan, maar ik hou nu eenmaal wel van zurigheid. Ik doe eigenlijk wel bijna nooit yoghurt in mijn smoothie. Vind ik zelf niet zo lekker. 
De laatste tijd probeer ik ook vaker groenten in mijn smoothies te doen al ben ik er nog niet zo zot van. Ik doe het vooral om meer groenten binnen te krijgen. Mijn favoriet is tot nu toe met selder en ananas. 

Wat is jou favoriete smoothie?

8 opmerkingen

 1. Hmmm deze klinkt erg lekker fris! Ik heb nog nooit een kiwi in mijn smoothie gedaan, ga ik ook eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm... Ziet er heerlijk uit, ik ben opzoek naar wat smoothie's om uit te proberen. Deze staat nu zeker op mij To Do lijstje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er jummie uit en je hebt niet zo veel nodig precies! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh dit ziet er echt ontzettend lekker uit!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.