Beauty artikelen waar je graag wat voor wilt uitgeven

dinsdag 15 april 2014


Dit weekend dacht ik bij mezelf, wat als mijn wimperkruller het ineens zo begeven? Ja dan koop je toch gewoon een nieuwe. Maar ik kocht die van mij in New York twee jaar geleden. Hij is van Shiseido en is samen met die van Shu Uemura dé beste wimperkruller en niet zo makkelijk te krijgen. Ik heb er vroeger al veel versleten en geen enkele kan aan deze tippen. Tot nu toe doet hij het prima, maar je weet natuurlijk nooit. Goedkoop was hij niet, volgens mij kostte hij rond de 20€. Maar dat heb ik dus voor deze wimperkruller wel over. Wat zijn nog van die items waar ik graag wat meer voor zou geven?


 •  Kwasten: Je gebruikt ze tenslotte op je gezicht (of op dat van anderen) en je wilt natuurlijk dat ze aangenaam voelen, lang meegaan en goed werken. 
 •  Dagcrème: Iets wat ik zonder twijfel elke dag gebruik en dan ook aangepast mag zijn aan mijn huid. 
 •  Haarverzorging: Haar dat eruit ziet als stro? Nee, dank je. Ik verzorg liever mijn haren extra goed, zodat ik ook eens een knipbeurt kan overslaan.
 •  Gezichts SPF: Sinds ik last heb van hyperpigmentatie in mijn gezicht door de zon is een goede SPF echt wel nodig voor mij.
 •  Oogschaduwpallete/foundation/lipstick: Het is niet bij alle merken zo, maar vaak zijn wat duurdere paletten echt wel de moeite waard qua pigmentatie, kleuren, blenden,... Ook voor foundation die voor mij alles doet wat ik verlang betaal ik graag wat meer en lipsticks van MAC zijn het voor mij ook altijd waard.
 •  Stijltang: Net als de haarverzorging, je wilt het beste voor je haren en vaak zijn de duurdere stijltangen al wat 'zachter' voor je haren door de ionentechnologie.


Voor wat betaal jij graag wat meer?

10 opmerkingen

 1. Stijltang wil ik niet zoveel aan uitgeven, dat gebruik ik toch bijna nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met bijna al je punten ben ik het eens vooral op het gebied van foundation en lipsticks. Maar een wimperkruller heb ik niet nodig met mijn lange wimpers, en een stijltang hoeft van mijn niet super duur te zijn. Leuk artikel trouwens :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik geef inderdaad ook liever wat meer uit aan makeup haar en dagverzorging en mijn chi stijltang mag ook zeker niet ontbreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan gezichtsverzorging geef ik graag wat meer uit. Behalve mascara dan. Aan mijn haar geef ik echt bijna niets uit omdat het in mijn ogen toch niet te redden valt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geef zelf het meeste geld uit aan oogschaduw, omdat dat iets is dat bij mij toch niet opgeraakt. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geef het meeste geld uit aan goede gezichtsverzorging. Anders is alles wat ik erop smeer heel droog. Niet echt iets wat heel mooi is! Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor zo'n beetje alles. Ik ben Birte en ik heb een zwak voor luxeproducten. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hmm die oogschaduw ziet er schitterend uit! liefs x
  ik geef het meest uit aan lipsticks en oogschaduw

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geef mijn geld aan ongeveer vanalles uit. Het meest aan dure lipstick, ik weet niet waarom :')

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.