The Body Shop - Play With Colour Party

donderdag 10 april 2014


Ik ging gisteren naar The Body Shop voor de Play With Colour Party. Bedoeling hiervan was om kennis te maken met de lente collecties die worden (her)uitgebracht. Samen met een drankje (blauw bes en framboos voor mij, we blijven in het thema!) en wat lekkers snuffelde we wat rond naar al die nieuwigheden. 

Jullie zullen alvast allemaal weten dat de Blueberry collectie als limited edition is uitgebracht. Grote favoriet van mezelf! Nu komt tijdelijk ook de perzik en framboos terug. Twee heerlijke geuren! Met een lichte voorkeur naar de framboos toch wel. Hier zou ik de scrub nog wel van willen hebben. Hij heeft dezelfde gelei-achtige textuur als die van de blueberry scrub.
Als je van bloemengeuren houdt dan is White Gardenia wel iets voor je. Ik kreeg enkele staaltjes mee waaronder een douche gel van White Gardenia die ik gisterenavond meteen gebruikte. Ik hou normaal niet zo van bloemengeuren, maar deze vond ik heel aangenaam ruiken. 


Lekkers!


The Body Shop heeft deze lente ook haarkrijt in twee leuke kleurtjes: roze en blauw. Ik ben blij dat haarkrijt deze lente/zomer nog steeds hip is, want ik ben zeker van plan hier nog wat mee te experimenteren. Als ik mijn palette vol haarkrijt niet had wou ik deze wel graag proberen. 


Van de leuke Shimmer Cubes werden ook twee nieuwe combinaties uitgebracht. Hot Pink is misschien iets teveel roze bij elkaar voor mij, maar Spring Bronze is dan weer ideaal voor die zomerse bronze look. 
Ook de nieuwe All-In-One BB creams trokken even mijn aandacht. Bij het testen zagen ze er wit uit tot dat je ze uitsmeerde en een mooie egale bruine kleur krijgt, alleen té glanzend voor mij. Iets wat ik in de zomer best vermijd aangezien ik dan al meer glim.

Must haves?
De hele blueberry lijn (als je die nog niet kende), maar ook de framboos lijn is óver-heerlijk!

4 opmerkingen

 1. De blueberry lijn is zooo lekker. Dat is nu echt een favoriet van mij geworden. Ben benieuwd naar alle andere nieuwe producten.
  Leuke foto's heb je trouwens gemaakt :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blueberryproducten ruiken heeeeerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook geweest :D Vond het heel erg leuk! Die framboos is erg heel lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.