Picture My Life - Maart #15

woensdag 2 april 2014


Ik heb gisteren mijn eerste gebruind laagje bekomen door de zon. Ok, ik zie er nog steeds spierwit uit, maar er is een innieminnie verschil en daar zijn we al blij om. Ook al gebruikte ik SPF 50 voor mijn gezicht toch is het lichtjes rood geworden, de zon is echt wel sterk in de lente.
Hopelijk doen het weer het in april zeker zo goed. Vandaag laat ik jullie in elk geval mijn Instagram foto's van maart zien.Wat hebben we toch al mooie lentedagen gehad in maart. Enkele weken geleden kwam mijn nichtje op bezoek en besloten we een fijne wandeling te maken. Een straat verder waar ik woon staan deze mooi prunisbomen met roze bloemetjes. Jammer genoeg zijn ze ondertussen donkerpaars geworden.


De seizoenfinale van Pretty Little Liars was weer even spannend, maar nog steeds kregen we niet het antwoord waar we al zolang op aan het wachten zijn. Ik heb wel zo mijn vermoedens, maar die zijn dan misschien weer iets te voor de hand liggend. Dat wordt weer enkele maanden wachten op het nieuwe seizoen! 


Ik heb altijd fruit is huis en zorgde weer voor een nieuwe voorraad. Het meeste bewaar ik in de koelkast aangezien ik alleen ben en niet wil dat mijn fruit meteen slecht is. 


Twee ooglooks van deze maand. De cateyeliner en met de MIYO oogschaduw. 


We hebben onszelf ook wat verwend af en toe met te gaan shoppen. 


Ze staan er nu al al bijna anderhalve week dus mijn roze tulpen hebben het heel goed gedaan! Van mooi bloemen in huis word ik altijd blij.


Meest flaterende foto ooit. Vrijdagavond was het relaxen en dat doen we meestal met een maskertje.  


Chocolade verslaafde als ik ben, probeer het dan toch wat gezonder te houden met deze 86% cacao van Côte D'Or. De verpakking is vernieuwd en ziet er weer extra lekker uit haha. 

In april heb ik al leuke dingen gepland zoals zaterdag ga ik naar 10 jaar de Cliènt in Hasselt, volgende week de Play With Colour Party van The Body Shop, twee keren brunchen met vrienden, mijn mama die jarig is, Pasen,...

Heb jij iets leuks gepland in april?

5 opmerkingen

 1. Leuke foto's! De bloesembomen zien er mooi uit!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ik ben al lang gestopt met PLL, vond het niet zo spannend meer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige foto met je nichtje, vooral die bomen op de achtergrondmaakt het echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha frustrerend he hahah met pretty little liars ik dacht nu kom het
  maar nee hoor..

  liefs
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt me op ideeën gebracht: ik ga dit weekend tulpen halen :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.