MAC - Costa Chic

vrijdag 4 april 2014Al heb ik weer een nieuwe lipstick op het oog en het is echt een prachtexemplaar toch moet ik jullie deze zomerse knalkleur van MAC nog laten zien. Hier hangen ook nog leuke herinneringen aan vast, want ik kocht hem twee jaar geleden in New York. 

Je zou denken dat als je in maart naar NY gaat het niet zo'n warm weer gaat worden, maar wij hadden toen geluk (al was ik er niet op voorzien qua outfits maar bon) en waar krijgt een mens zoal zin in bij prachtig weer: felle kleurtjes!  We gingen MAC binnen en ik had niet meteen iets in gedachten dus vroeg ik maar wat raad achter een lipstick en ze raadde me Costa Chic aan die toen verkocht al zoete broodjes! Ik weet nog dat de verkopers onderling tegen elkaar zeiden: we hebben weer een Costa Chic verkocht! Maar het is ook inderdaad een heel mooi kleurtje.


Costa Chic is een lichte koraal kleur met een frost finish. Ik hou normaal niet zo van een frost finish, maar deze vind ik uitzonderlijk wel mooi! Hij is daardoor net wat specialer. 


(in het echt is hij feller koraal als op de foto)

Zoals ik gewoon ben bij MAC: de lipstick geeft een goede dekking en is mooi gepigmenteerd. Hij voelt romig aan en brengt daardoor gemakkelijk aan en droogt mijn lippen niet uit. De houdbaarheid is prima, hij houdt het enkele uurtjes uit, maar doet het natuurlijk niet zo goed als de matte lipstick. 


17 opmerkingen

 1. wauw prachtige kleur staat je goed! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje zeg; een heel bijzondere kleur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker fel kleurtje! Zou ik nooit durven te dragen maar ziet er wel prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Deze kleur is echt super mooi! Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur gaat gelijk op mijn wishlist ! Is deze kleur (ivm dat het een koraal kleur is) meer de kant van het roze of nijgt die toch naar het oranje? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh, hij zit eigenlijk net tussen beide in :) maar zeker eerst eens proberen, hij kan er bij jou wat anders uitzien dan bij mij

   Verwijderen
 6. Oh ziet er een mooi kleurtje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit echt een prachtige lipstick hij lijkt een beetje op die dat ik heb van de hema alleen is deze wat duurder en heeft hij een leuke naam Costa chic :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kleurtje! Perfect voor de lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem vorig jaar verkocht, stond me te fel en frosty :( Een lichtere peachy koraal staat mij persoonlijk beter

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.