Garnier - Micellair Reinigingswater

zaterdag 19 april 2014


Sinds ik het micellair water ontdekt heb gebruik ik niks anders meer om mijn oogmake-up en grotendeels de rest mee te verwijderen. Ik heb al verschillende merken gebruikt en tot nu toe vond ik de H2O Sensibio van Bioderma het fijnst. Hij is enkel wat duurder als de rest en ik zou dan al liever iets meer budgetproof willen. Garnier bracht nog niet lang geleden een micellair reinigingswater uit wat ik besloot te kopen. Micellair water kan gebruikt worden om je gezicht, ogen en lippen te reinigen. Deze van Garnier is bedoelt voor een gevoelige huid dus hierdoor gebruik ik hem ook graag om mijn oogmake-up mee te verwijderen en dat doet hij als een Pro! Als ik een heftige ooglook heb gemaakt en die met een watje met het micellair reinigingswater wil afdoen dan komt meteen alles mee. Zo moet het dus. 
Ik heb geen übergevoelige huid, maar voel wel dat dit micellair water erg zacht is. Hij moet zeker niet onderdoen voor de H2O Sensibio van Bioderma. 
Aanrader dus als je wilt dat je make-up als een magneet wordt verwijderd. 

Het Micellair reinigingswater van Garnier is te koop voor €5,99

13 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook en vind hem ook erg fijn :) Ik vind hem wel niet zo zuinig maar gelukkig is het een grote fles :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze thuis ook! Ik ben er echt blij mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review,klinkt goed. Ik was nog opzoek naar een product wat mijn oog make-up er goed afhaalt,dus misschien moet ik deze dan maar eens een keertje gaan proberen ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze van Garnier nog niet geprobeerd, misschien ga ik deze ook nog wel testen. Ik gebruik graag de nieuwe van Nivea. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt als een hele fijne Micellair reinigingswater. Ik wil deze ook nog eens kopen en uitproberen. Eerst mijn voorraad reinigingsproducten opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ik ook nog graag proberen maar nergens te koop hier....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees hier veel goeds over! Zelf gebruik ik een micellair water van Vichy op dit moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er al veel goeds over gelezen!! Ben er erg benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yep, deze is fijn! Ik ben inmiddels al bijna door mijn eerste fles heen en heb al twee nieuwe op voorraad staan (altijd handig, van die 1+1 gratis acties).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haalt deze ook waterproof make-up weg? Want daar hebben sommige micellaire waters toch problemen mee heb ik al ondervonden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. da kan ik nie zeggen aangezien ik dat bijna nooit opdoe en staat er ook niet bij. Je mag hem altijd eens proberen als we over twee weken weg zijn :)

   Verwijderen
 11. als alles wat ik heb liggen op is schakel ik ook over op micelair :) lijkt me wel handig, 1 ding voor 'alles' x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.