Stila | Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner

maandag 13 juni 2016


Er zijn al heel wat eyeliners gepasseerd in mijn leven, want zoals je misschien wel weet zijn eyeliner en ik een onafscheidelijk duo. De weinige keren dat ik geen eyeliner zal gebruiken is bij een natuurlijke look of als ik smokey eyes maak en dat gebeurt niet zo snel. Ik heb ook al alle varianten geprobeerd, van gel liner tot liquid liner, maar ook de eyeliner stiftjes. Mijn persoonlijke voorkeur blijft gaan naar vloeibare eyeliner die gitzwart is en liefst mat opdroogd. Deze Stay All Day Liquid Eye Liner van Stila heeft een erg goede reputatie. Tijd om hem ook eens te proberen! 


Helaas is Stila enkel online voor ons verkrijgbaar, want het merk spreekt me al lange tijd aan. Als ik aan Stila denk dan denk ik meteen aan hun corrigerende primer die al draaiend in het flesje is gebracht, kleur per kleur. Fascinerend om te zien!

De Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner belooft makkelijk aan te brengen en heel de dag en nacht (als dat nodig zou zijn) te blijven zitten
Het dunne stiftje heeft een erg fijn punt waarmee je de dunste lijntjes mee kan zetten, maar ook voor een goed aanwezige eyeliner kan zorgen. Hij droogt snel op en vanaf dan blijft hij waar hij zit, zonder smudgen of uitlopen


De Stila Liquid Eye Liner stift ziet er zoals de meeste eyeliner stiftjes uit. Vrij basic, maar dan met gouden letters. Prima voor mij!
Een verschil is wel dat deze erg goed sluit alsof hij wordt opgezogen als je het dopje erop doet en er zit een soort balletje in waarmee je hem kan schudden. Ik hoop dat hierdoor deze eyeliner minder snel uitdroogt dan ik gewend ben van zulke stiften. Dat is nog even afwachten!


In deze look heb ik de Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner gebruikt. Hij doet alles wat wordt belooft: hij zet de fijnste lijntjes, maar zoals je ziet is hij ook prima voor een winged eyeliner. Zolang het puntje zo scherp blijft vind ik hem hier erg goed voor. Het puntje is best wel flexibel wat het aan één kant makkelijk maakt om je eyeliner te zetten, maar voor een wing is het even oefenen. 
Het snel drogend en waterproof kantje kon ik al meteen ondervinden doordat hij nog moeilijk te corrigeren is nadat je hem hebt aangebracht. Long lasting it is! 
Het enige minpuntje is dat hij niet mat opdroogt zoals mijn Catrice eyeliner. Ik ben er nog niet uit als ik hier zo gek van ben, maar anders kreeg hij van mij zeker een tien op tien!

Prijs bij Cult Beauty: £13 (ongeveer €17)


8 opmerkingen

 1. Ik hoor er heel regelmatig veel positiefs over, goed om te zien dat jij dat ook bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er goed uit, maar ik gebruik zo weinig eyeliner dat ik gewoon een goedkope heb liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw dat ziet er goed uit! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat ziet er goed, wat een mooie wing :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die pigment en glitter die erbij staat is prachtig en mooie foto's meid! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat klinkt deze enorm goed zeg! Stempelt hij niet op je ooglid bij warm weer? Daar heb ik met mijn huidige eyeliner last van. =(

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.