Cent Pur Cent | Loose Mineral Blush 'Pêche' + Oogschaduwkwast

vrijdag 17 juni 2016


Niet lang geleden kon je hier kennismaken met het minerale make-up merk Bellápierre. Voor mij was minerale make-up niet nieuw, maar ik gebruikte het erg weinig. Ondertussen ben ik fan van de Mineral Foundation en heb ik de kans gekregen om een gloednieuw mineraal merk te leren kennen. Vorige vrijdag werd Cent Pur Cent in Hasselt voorgesteld en ik vertel je er vandaag meer over. 


100% puur
Het gezicht achter Cent Pur Cent is topvisagiste en zaakvoerster (Le Visage) Caroline Rigo. Voor haar ligt de focus vooral op feeling good, feeling healthy en feeling happy. Een make-up lijn met de basis producten die je nodig hebt. Niet extreem uitgebreid, maar perfect voor de druk bezette vrouw die weinig tijd heeft in de ochtend en er toch meteen verzorgd uitziet door het gebruik van minerale make-up. 
Deze lijn is voor alle huidtypes aan te raden: van jong tot oud, maar vooral een probleemhuid zal er het meeste baat bij hebben, omdat mineralen de poriën niet verstoppen en de zink die erin verwerkt zit antiseptisch werkt. 
Cent Pur Cent is hypoallergeen en vrij van schadelijke stoffen. Allergische reacties komen dus zelden voor. 

Ik kreeg de Loose Mineral Blush in de kleur Pêche (prachtig perzik kleurtje!) en de oogschaduwkwast mee naar huis. Vorig weekend ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. 
De rosé gouden accenten van de poeder producten maken de verpakkingen helemaal af en laten we eerlijk zijn: we smelten allemaal voor dit soort verpakking.
Minerale blushes zijn vaak enorm gepigmenteerd en dat heb je dus ook met deze Loose Mineral Blush. Minimaal te werk gaan is dus de boodschap (werkt lekker zuinig!) en je kwast goed aftikken voordat je hem aanbrengt. Hij blend heel makkelijk uit wat ik soms bij een matte blush moeilijker vind, maar deze doet het prima!


Swatch Loose Mineral Blush 'Pêche'. 


Look met de Loose Mineral Blush

Ik heb sinds vorig weekend nog maar enkel deze blush gedragen. Sooo pretty! Ik ging ook nog naar huis met één van de mooie Cent Pur Cent kwasten, waarvan ik ze stiekem allemaal wel wil. Deze oogschaduwkwast brengt oogschaduw intenser aan. Hij werkt erg fijn en neemt inderdaad oogschaduw goed op en als je deze dan deppend aanbrengt krijg je er het meeste pigment uit. Eentje die ik vanaf nu dagelijks ga gebruiken. 


Prijs Loose Mineral Blush: €29,99
Oogschaduwkwast: €18,99

Cent Pur Cent is uitsluitend bij te apotheek te koop. Voor een verkooppunt bij jou in de buurt kan je hier kijken.

♥ 

7 opmerkingen

 1. Die blush kleur is zo mooi! En staat je ook zo mooi :D Vind die kwast er ook luxe en netjes uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dit merk niet! Mooi producten en mineral blush staat je fantastisch! http://www.hillybillybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende dit helemaal niet, maar het spreekt me absoluut aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! You are my favorite 'peche' model! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw. Die verpakking. Die kwast. Die kleur. Wat een megamooi product is dit ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.