Garnier | Miracle Wake Up Cream

vrijdag 10 juni 2016


Met het ouder worden merk ik in de ochtend dat mijn huid er soms wat 'verkreukeld' kan uitzien. Gelukkig verdwijnen die lijntjes redelijk snel, maar het is toch iets waar ik graag extra aandacht aan wil geven. Ik ben enkele weken terug begonnen om ook weer meer water te drinken en tot nu toe hou ik dit goed voel. Hierdoor merk ik zeker ook verschil aan mijn huid, maar een goede verzorging blijft voor mij van uiterst belang. Ik testte de Miracle Wake Up Crème van Garnier die me in de ochtend een handje zou helpen. 


ANTI-AGING
Garnier bracht al de Miracle Sleeping Cream uit die de huid 's nachts intens hersteld en zorgt voor anti-veroudering en vermoeidheid. 
De Miracle Wake Up Cream is hier een mooie aanvulling voor: hij werkt ook anti-verouderend en zorgt voor een egaliserend effect. In de ochtend worden dus alle plooitjes weer glad gestreken!
"De kracht van snel verspreidende micro-peptides in een innoverende en ultra gladmakende textuur die fijne lijntjes direct egaliseert en dag na dag intensieve anti-veroudering biedt"

De crème op zich heeft een rijke textuur en vraagt daarom om hem goed uit te smeren. Persoonlijk hou ik liever van een lichte crème die snel door mijn huid wordt opgenomen. 
Als je gevoelig bent aan parfum zou ik hem afraden, want ik vind deze wel goed aanwezig. Gelukkig heb ik er zelf geen problemen mee. 
Mijn huid ziet er na het aanbrengen van de Miracle Wake Up Cream net wat egaler uit. In de ingrediëntenlijst kwam ik siliconen tegen dus deze zorgen wel voor het 'voller' lijkend effect. Hydrateren doet deze crème ook goed enkel het gladmakend effect heb ik niet echt ondervonden. Wél voelt mijn huid zachter aan. 
Op zich een prima dagcrème! Enkel het wauw effect ontbrak voor mij wel een beetje...


Prijs: €10,99


4 opmerkingen

 1. Fijn review! Ik vind de verpakking er ook heel leuk uitzien. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een prima crème, niet heel speciaal, maar gewoon fijn om te hebben liggen :) ik houd eigenlijk wel van geparfumeerd, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne créme, maar mijn huid reageerd niet zo goed op parfum dus ga ik deze créme dan ook niet uitproberen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.