Currently Loving ♥ Mei '16

woensdag 1 juni 2016


Gisteren kwam ik tot het besef dat ik bitter weinig make-up heb gekocht in mei. Geen idee hoe dat gekomen is, maar ik veronderstel dat ik het vroeg of laat wel weer ga inhalen. Skincare daarentegen was wel erg geliefd in mijn shoptas. Ik deed ook enkele fijne ontdekkingen die ik al niet meer zou kunnen missen. Welke dat zijn deel ik vandaag met je: 


The Rituals Of Karma lijn van Rituals had me meteen veroverd. Wat een heerlijke zomerse geur! Nadat ik de douche olie kocht kon ik het niet weerstaan om de scrub er nog bij te halen. Deze lijn is dan ook Limited Edition en dan moet je meteen toeslaan, niet waar?


Batiste - Sassy & Daring Wild droogshampoo
Veruit mijn favoriete droogshampoo van Batiste en ik heb ze bijna allemaal al geprobeerd. Ik weet niet waarom deze het bij mij zo goed doet, maar hij heeft een aangename zoetige geur, laat geen waas achter (mits goed uit te borstelen) en geeft weer wat meer volume. 

Hij ziet er ondertussen niet meer uit en begint goed te minderen dit nieuw micellair water van Garnier. Voor mij reinigt hij grondiger dan de roze variant, vooral mijn mascara gaat door de toevoeging van olie veel makkelijker weg dus: top! 


Wat een fijn product dit! Wil je een instant glow creeëren? Mix deze dan met je foundation en je huid straalt dadelijk. Erg fijn als je vermoeid bent of voor een speciale gelegenheid. 

Zo'n fijne ontdekking deze Elbow Grease van Lush. Misschien wel jammer dat hij niet heel erg zuinig is, want hij is al een pak geminderd. Nu ja, ik heb dan ook wel een zes tal tattoos die niet van de kleinste zijn. Maar ik ben wel erg blij met het resultaat, want de kleuren zien er helderder uit en mijn huid voelt lekker zacht aan. 


Wat waren jou favorieten van de maand mei? 


8 opmerkingen

 1. De rituals producten zien er wel fijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Batiste vind ik ook top en naar de Rituals producten ben ik super benieuwd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rituals producten vind ik altijd erg fijn en lekker. Ik ben benieuwd naar de elbow grease van lush !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Rituals producten zijn hier ook favoriet deze maand, zo'n heerlijke lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal producten die ik ook helemaal geweldig zou vinden! Momenteel gebruik ik heel veel mijn droogshampoo van Batiste en de nieuwe bodylotion-zelfbruiner van Dove :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De nieuwe lijn van Rituals vind ik zo lekker! De nieuwe micellair water van Garnier is hier ook een groot favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het micellaire water van Garnier is voor oogmake up een stuk effectiever. En ruikt ook lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat product van Lush lijkt me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.