PERSONAL | Picture My Life - Juni '16

donderdag 30 juni 2016


Ik heb het aftellen naar een vakantie nog nooit zo serieus genomen als nu. Ook al ben ik geen zonneklopper, het weer in België steekt me serieus tegen. Ok, ik wil niet de zoveelste zijn die hierover begint te klagen, maar zo zijn we hier nu eenmaal in België. Wacht maar tot de temperaturen boven 30 graden gaan, dan komen we af met een ander verhaal haha. 
Ik moet nog even geduld hebben vooraleer ik mijn koffer kan pakken en heb de volgende weken weer heel wat op mijn planning staan (zoals mijn verjaardag!), maar laten we niet te ver vooruit lopen. Eerst vertel ik je nog hoe mijn maand juni is geweest. 


De maand werd alvast goed ingezet met een frozen yoghurt van Moochie. Ondertussen zit Moochie volgens mij al meer dan een jaar in Hasselt, maar nu is het er pas van gekomen. Waarschijnlijk omdat ik het iets gezonder wou houden.   


Eindelijk liet ik mijn helix piercing plaatsen. Nog steeds heel blij mee! Je kan er hier alles over teruglezen.


Wat doe je als je niet naar het schoolfeest van je metekindje kan gaan, omdat ze de waterpokken kreeg? Ik trok weer eens naar het Foodtruck Festival, maar deze keer in Genk. Ik moet eerlijk bekennen dat het me daar veel beter beviel dan in Hasselt. De locatie was leuker (in het park), veel meer trucks (en dus ook meer food) + je kreeg er een gratis lekker drankje (Johnnie Walker + Ginger Ale).


Ik ging deze keer voor een taco met guacamole, kip en groentjes.  


Een pakketje kwam binnen met de nieuwe Vivid Matte Liquid lipsticks van Maybelline. Omdat ik niet kon wachten om ze uit te testen zette ik ze meteen op foto! Mijn review ervan kan je hier terug lezen. 


Er kwam een drukke week aan. Op maandag ging ik naar het concert van Adele in het sportpaleis. Ruim op tijd kwamen we aan, want ik wou dan ook de file vermijden en een parkeerplaats in de buurt vinden. 


En wat kan ik zeggen, het was adembenemend goed. Zoals ik verwacht had. Ze is live heel sterk, heeft een geweldige humor en nam ook tijd voor haar fans. Ze liet zelfs een stukje voetbal zien (België-Italië) waarbij ze haar gepersonaliseerd voetbal truitje droeg. Voor mij had ze de voetbal mogen schrappen haha. Ik ben waarschijnlijk één van de weinige die er niet naar kijkt. 


Een dagje later ging ik met Steffi naar het Urban Decay Vice Lipstick cocktail feestje in Antwerpen. We konden alle 100 lipsticks uitgebreid testen. Ik besloot Blackmail op te doen voor de foto. Geen alledaagse kleur, maar wel de perfecte gelegenheid om hem te dragen. 


So true


Leftovers als lunch! Tortilla wrap met vergetarisch gehakt en groenten. Mmmm


Ik kreeg een uitnodiging om kennis te maken met Reductin Cellulitis en De Heruitgevonden Slankheid. Het event hield plaats in Raineri, een italiaanse wijnhandel met een indrukwekkende wijnkelder. Ik ken zelf bitter weinig van wijn, maar deze rosé kon me zeker bekoren. 


Ondertussen ben ik volop Reductin Cellulitis aan het testen en zijn de drie winnaars (en testbuddies) van de winactie ook gecontacteerd. Binnenkort lees je dus zeker meer hierover.


Wat zijn pioenrozen toch mooi! 


Lieve respons van Anna Nooshin ♥


Ik hou van mijn pampering momentjes! Dat doet me eraan denken dat ik dringend nog eens langs Lush moet gaan, want mijn voorraad bath bombs zijn zo goed als op. 


Kan je raden wat er in de doos zit? Ik kreeg vorige week een super leuk pakketje van Vijf binnen, namelijk een opblaasbare flamingo! Whoopwhoop! Deze MOET gewoon mee op vakantie. Me + flamingo's =


Het werd hoogtijd dat ik mijn eigen visitekaartjes maakte. Met hulp van Ellen is dit het resultaat geworden! Ik ben er erg blij mee. De kleur lijkt misschien eerder rood, maar is rood-roze. Mijn favoriete kleur lipstick!


Je kan zeker al raden waar dit is? Een weekend inzetten met Coffee Café is altijd een goed idee.  


Vorig weekend ging ik uiteten met een vriendin. Ik had al een hele week zin in pizza dus we trokken naar het italiaans restaurant Il Colosseo in Hasselt. Ik was er nog niet eerder geweest en vond het erg lekker. Nadien zijn we naar Me Before You gaan kijken in de bioscoop. Wat een aangrijpende film. Hij is prachtig, alleen mag je je zakdoek niet vergeten. Het laatste kwartier bleven de tranen van mijn wangen rollen.

Wat is juni omgevlogen! Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en opkomende vakantie? Op Instagram ga ik zeker mijn best doen om van juli een grote feestmaand te maken. Volg me op: griet_abeauytorock

5 opmerkingen

 1. Wat een mooie visitekaartjes! En ja, Adele was echt ZO goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto post!! Altijd leuk om even mee te kijken op deze manier :-). Stoer die piercing ook!! echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat Adele precies was zoals je verwacht had! Die froyo ziet er lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuke foto's zeg ! Het is inderdaad triestig gesteld met het weer hier in België. Ik ga pas in september nog eens op reis dus ik hoop dat ik tijdens mijn weekje vakantie in juli toch wat mooi weer heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.