Beautyblender Pro

woensdag 8 juni 2016


Het had even geduurd voordat ik verkocht was aan mijn Beautyblender. Ik weet nog dat ik hem in het begin van mijn blogcarrière kocht, hem toen maar af en toe gebruikte, hem lange tijd aan de kant schoof en ten slotte hem bijna dagelijks gebruik. Hij heeft een lange weg afgelegd en dat was er ook aan te zien. Mijn eerste geliefde Beautyblender is helemaal op. Hij zit vol scheurtjes en ik krijg hem veel minder goed schoon. Tijd voor een nieuwe dan maar en aangezien ik nog geen review over de Beautyblender schreef vond ik dat het tijd werd om dit sponsje onder de loep te nemen. 


Toen de originele Beautyblender net werd uitgebracht had je hem enkel in het roze. Niet echt een probleem aangezien roze helemaal mijn ding is, maar ondertussen zijn er wat kleuren bijgekomen en leek het me leuk om eens af te wisselen. De Beautyblender Pro is zwart en ideaal om donkere make-up aan te brengen zoals foundation, bronzer en zelfbruiner. Hij is van exact hetzelfde materiaal als de originele roze spons enkel zullen make-up resten minder goed zichtbaar zijn en dat stoorde me wel vaak.

Waarom is de Beautyblender zo geliefd? 
Hier kan ik heel duidelijk in zijn: hij brengt nu eenmaal je make-up egaler aan dan dat een kwast zou doen. Ik gebruik nog steeds mijn buffer kwasten om foundation aan te brengen, maar nét iets minder dan dat ik de Beautyblender gebruik. Je huid ziet er met een Beautyblender meteen helemaal flawless uit!
Ik gebruik hem ook enkel om foundation en concealer aan te brengen, maar je zou hem ook prima kunnen gebruiken voor cream blushes, primers, vloeibare bronzer... 

Hoe ik hem het liefst gebruik
Ik maak mijn Beautyblender altijd vochtig voordat ik hem gebruik (droog gebruiken vind ik zelfs geen optie). Ik hou hem even onder stromend water en knijp er enkele keren goed in, zodat de Beautyblender het vocht goed opneemt en twee keer zo groot wordt. Je kan hem daarna in een handdoek droog knijpen. 

Met bouncy bewegingen breng ik dan mijn foundation aan. Dat vind ik zelf het fijnst werken. Een enige nadeel is dat de Beautyblender redelijk wat foundation opslorpt, maar ik heb het gevoel dat mijn kwasten daar ook goed in zijn. 
Voorlopig gebruik ik nog steeds de Liquid cleanser van de Beautyblender om hem te reinigen, maar als deze op is wil ik graag de Solid Cleanser proberen. Lijkt me net wat makkelijker in gebruik. 


New vs Old

Daar gaat hij dan mijn roze ei, het is tijd voor vervanging en wat voelt dat heerlijk een gloednieuwe Beautyblender!

Prijs: €19,95


Ook fan van de Beautyblender of hou je het liever op je kwasten? 


11 opmerkingen

 1. Ik ben groot fan van de Beautyblender en heb me net ook een back-up gekocht! Ik gebruik mijn foundationkwasten zelfs helemaal niet meer, oeps.. En met mijn solid cleanser krijg ik hem netjes terug proper :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit de 'echte' gehad haha! Ik vind het toch echt te duur, maar ik geloof wel dat het fijn werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nooit met de echte beautyblender gewerkt, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf niet zo fijn vind werken, maar dat zal wel aan mij liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah! ik heb er nog een nieuw liggen! zelf heb ik er nu een van real technique die heel mooi blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind die van RT niet zo fijn als de Beautyblender en hij kreeg bij mij helaas al snel barstjes

   Verwijderen
 5. Ik heb nog nooit de echte geprobeerd, ben er wel benieuwd naar :)
  Ik gebruik een dupe van W7 en ik vind het resultaat ook mooier dan dat je een kwast gebruikt!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb nog nooit een beautyblender gebruikt, maar ik ben er ontzettend benieuwd naar geworden ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem nog nooit geprobeerd, ik doe mijn foundation eigenlijk altijd met een kwast. Maar misschien moet ik hem toch maar eens kopen, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan niet meer zonder Beautyblender :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik nu ook al een paar jaar de Beauty Blender en voor mij is er geen betere foundationspons.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik het liefst kwasten, maar wie weet ga ik ooit overstag!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.