Pixi | Hydrating Milky Mist

donderdag 2 juni 2016


Ik ben altijd wel te vinden voor een extra skincare treat. Er is niets zo leuk om al die crèmes, maskertjes... op je gezicht te smeren, te genieten en kijken wat het met je huid doet. Deze Hydrating Milky Mist van Pixi behoort tot het type verwennerij. Hij is erg geliefd bij Lily Pebbles en ViviannaDoesMakeup, maar nu ook bij mij. Hydration boost to the max! 


Voor wie nog niet bekend is met Pixi: het is een Engels make-up + skincare merk dat ontworpen is door make-up artist Petra Strand. Het merk is oa gecreëerd voor de hard werkende vrouwen waarbij alles snel en makkelijk aangebracht kan worden. Ik was er al een tijdje erg benieuwd naar en vond het een ideale kans om het door The Cult Beauty Box te leren kennen. 

HYDRATING MILKY MIST 
De Hydrating Milky mist is een vederlichte, voedende spray die hyaluronzuur bevat om het vochtgehalte te behouden. Een perfecte manier om een dewy finish te krijgen zonder je huid te verstikken. Je brengt hem aan op een gereinigde huid net voor je serum en/of dagcrème. Fijne lijntjes verminderen en hij zorgt voor een jeugdige uitstraling. Een mix van zwarte haver, provitamine A en linolzuur verminderen roodheid en verzachten irritatie

Voor mij is een droge huid vooral iets waar ik in de winter mee te kampen krijg, maar deze mist is voor elk huidtype aan te raden. 
Ik kan me voorstellen dat ik met deze mist nog veel meer plezier ga hebben bij koud weer. Ondanks de mist ultra fijn is voel je meteen dat hij goed wordt opgenomen door je huid. Na het reinigen vind ik dit extra leuk aanvoelen, omdat mijn huid dan altijd naar extra hydratatie snakt. Mijn huid voelt nadien meteen gehydrateerd en krijgt een gezonde gloed. Ook tussendoor als ik even een oppepper nodig heb gebruik ik hem graag en zorgt hij voor de nodige verfrissing
Niet meer weg te slaan uit mijn skincare routine zoals je al kan raden. 
De Hydrating Milky Mist is oa online te koop bij Cult Beauty. 
De producten van Pixi worden niet op dieren getest. 

6 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.