L'Oréal | Color Riche Le Vernis à L'Huile - 660 L'Or

woensdag 22 juni 2016


Hoe schattig ook de kleine nagellak flesjes van L'Oréal zijn, eindelijk brachten ze een nieuwe collectie uit met een 'meer als het dubbele' hoeveelheid en een wel erg aantrekkelijk flesje. Zeg niet zomaar nagellak, want hij bezit nog enkele verrassingen die ik zeker wel kan appreciëren. 
Ik kreeg er van L'Oréal eentje opgestuurd in een thank you pakketje. Misschien is dit niet een kleur die ik uit mezelf zou kiezen, maar I like it


In totaal zitten er 24 kleuren in de Vernis à L'Huile collectie, maar bij ons zijn er enkel 15 te verkrijgen. Violet de Nuit (een prachtige paarse tint) staat alvast op mijn verlanglijstje, want ik ben al even op zoek naar een donker paarse nagellak en deze voldoet aan mijn eisen (halleluja!). 

Wat maakt deze collectie nu zo bijzonder?
Naast dat de collectie 14 (+ 1 topcoat) waanzinnig mooie kleuren heeft bevat deze nagellak kostbare oliën die vochtinbrengend werken. Voor iemand zoals mij met snel afbrekende nagels is dit wel een enorm pluspunt. Nuja, de vraag is is hoeverre deze verzorgend werken.
Misschien niet helemaal vernieuwend, maar de Vernis à L'huile collectie is ook geparfumeerd. Ik ben er nog niet uit in welke mate ik hier van hou. Als ik de nagellak net heb aangebracht vind ik de geur iets te overheersend, maar na een tijdje wordt de geur (gelukkig) wat zachter.
Persoonlijk vind ik de geur van La Petite Robe Noire nagellak van Guerlain veel lekkerder ruiken, maar deze verschillen nu ook wel van budget.


660 L'Or

L'Or kan ik best omschrijven als een vloeibaar goud op je nagels. Met een parelmoer finish op mijn nagels zal je mij niet snel zien, maar toch vind ik het in deze kleur wél kunnen. Rond de feestdagen ben ik dol op goud en dan zie ik mij hem ook combineren met een donkere kleur. 
Van de lak zelf kan ik alleen maar positief zijn. Hij is vrij vloeibaar, waardoor hij makkelijk aanbrengt. Niet te dik, maar ook niet transparant. Hij dekt vrijwel in twee lagen, droogt snel op en blijft prima voor enkele dagen zitten! 


Prijs bij Kruidvat: €9,99


8 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.