Book Review | On Life - Anna Nooshin

zondag 19 juni 2016


Na de bestseller On Top heeft Anna Nooshin onlangs haar nieuwe boek On Life voorgesteld. On Top had me meteen gecharmeerd, Anna heeft een vlotte schrijfwijze en  ik hou van de humor die er vaak in voorkomt. Als tweede boek werd verwacht dat ze over fashion zou schrijven, maar On Life is eigenlijk een mooie aanvulling op haar eerste boek. We leren heel wat persoonlijke kantjes van Anna Nooshin kennen en ze gaat in gesprek met haar favoriete en meest inspirerende personen uit haar leven. Ik vertel je vandaag wat ik ervan vond.


KLEINER FORMAAT 
Er is meteen heel wat vraag geweest waarom het boek zoveel kleiner is dan het eerste. Anna Nooshin vertelt het allemaal in deze video. In het kort: de meeste van haar volgers wilden graag een betaalbaar boek en daarom koos ze voor een paperback en een kleiner formaat. Mij stoort het zeker niet. Ok mijn persoonlijke voorkeur zou uitgaan naar een hardcover, maar de boeken passen nog steeds samen en het is best een handig formaat. De front foto is in dezelfde stijl behalve is On Top erg Clean en hebben ze bij On Life heel wat kleur toegevoegd.





On Life bestaat uit verschillende korte hoofdstukken die gaan van reizen, beauty, de liefde en haar familie. Haar zusje maakte zelfs een uitzondering om mee te poseren voor het boek. 
Anna interviewt al deze belangrijke personen met vragen die ze zelf nog nooit aan hun gesteld heeft. Zo vraagt ze aan haar moeder waarom ze eigenlijk gevlucht zijn uit Iran en aan haar vriend Danny wat mannen nu echt afknappers vinden van vrouwen. 
Het stuk over de liefde is (romantisch zieltje dat ik ben) waarschijnlijk mijn favoriet. 
Ik citeer een klein stukje uit het boek:
Het soort waarbij je gelijken bent, twee individuen die er bewust voor kiezen om samen te zijn. Niet omdat het moet of omdat je gebonden bent door een papiertje, maar omdat je iedere dag weet dat je met heel je hart bewust kiest voor die persoon. 

Uiteraard staan ook in dit boek weer tal van mooie foto's en deelt Anna heel wat van haar persoonlijke polaroids die ze in de loop der jaren genomen heeft. Ik ben een sucker voor mooie foto's dus ik kan daar wel van genieten. 
Het boek leest vlot en had ik in een mum van tijd uit. Ik ben benieuwd wat Anna Nooshin nog meer in petto voor ons heeft!



Prijs: €15,00


4 opmerkingen

 1. Wat een leuk prijsje, dat heeft ze goed gekozen vind ik! Ik wil hem ook wel eens lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een mooi boek uit. Kleiner of niet, maakt niet echt uit vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heel benieuwd naar haar boeken! Fijne review, ik denk dat ik hem ga kopen voor te lezen aan de rand van het zwembad deze vakantie. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. On top wil ik ook nog heel graag, dit boekje heb ik eergisteren binnen gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.