PERSONAL | Over bloggen, YouTube en tot rust komen

donderdag 23 juni 2016


Hey lieve lezers, het werd tijd om nog eens een persoonlijke update te doen. Volgens is dit alweer een hele poos geleden en ik merk wel dat dit vaak goed onthaald wordt. 
De zomer is begonnen en ook al is het weer hier in België ontzettend wispelturig we zullen vroeg of laat wel de zon tevoorschijn zien komen. Gevolg: iedereen brengt zijn tijd liever buiten door, op een terrasje of ergens in het park. Ik merk het steeds aan de bezoekersaantallen en hierdoor besef ik dat het voor mezelf ook beter is om het wat rustiger aan te doen.


De laatste maanden zijn vrij druk geweest voor mij. Ik deed heel wat leuke events, maakte tal van artikels waar ik hard aan werkte en moest tussendoor samenwerkingen afwerken. Geloof me, ik doe niets liever, maar daarnaast werk ik ook fulltime. Mijn kaars is helemaal uit tegen het eind van de dag. Dus vanaf juli ga ik het twee maanden wat rustiger aan doen op blog gebied. Ik ga geen schema vooraf aankondigen, want het kan zijn dat de ene week er twee artikels online komen en de andere week drie (if you're lucky misschien wel 4!). In ieder geval is het al een tijdje onmogelijk om elke dag een artikel te plaatsen en ik merk dat de druk daar ook af is aan het gaan. Gelukkig maar! 
Dat wilt niet zeggen dat ik ga stilzitten, want ik wil me deze zomer iets meer gaan focussen op mijn YouTube kanaal. Ik ga meer vrijaf hebben en ik heb zowiezo een vakantie geboekt richting de zon dus nu heb ik de kans om hiermee bezig te zijn. Verwacht je dus aan vlogs, make-up tutorials,... 
Mijn eerste vlog is overigens enkele dagen geleden online gekomen. Nog steeds awkard om tegen een camera te praten, maar ik geloof wel dat dit betert naarmate ik dit vaker doe. 



Abonneren is nog steeds gratis en zou ik ontzettend lief vinden als je dat zou doen! Ik ga ook niet elke video op mijn blog delen dus dat is geen slechte optie ;) 


Laat even achter wat jou plannen zijn voor deze zomer, hier ben ik altijd wel nieuwsgierig naar!

6 opmerkingen

 1. Leuk jurkje! Toffe beelden van 't event ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk meid, je moet video's maken ook warm houden anders doe je het niet snel meer! liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je wat tijd voor jezelf neemt. Kan eens goed doen.
  Ik kijk heel erg uit naar alles op je youtube-kanaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat je zoveel leuke dingen heb gedaan. Ik snap daarom ook dat je het nu even wat rustiger aan wilt doen. Geniet lekker van de zon en vakantie meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap het dat je het rustiger aan wilt doen, want dat doe ik nu ook! Ik doe nu liever andere leuke dingen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen grote plannen deze zomer, ik tel af naar mijn verlof! We gaan niet op reis, dus ik hoop dat het hier mooi weer wordt!!
  Leuke vlog ook, ik ben geabonneerd dus ik ga je filmpjes wel zien verschijnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.