Maybelline | Vivid Matte Liquid Lip Colors

maandag 6 juni 2016


Niet zo'n fan van liquid lipsticks die je lippen zo droog doen aanvoelen? Wel dan heb ik goed nieuws voor je! De nieuwe Vivid Matte Liquid lip colors van Maybelline blijven comfortabel aanvoelen op je lippen, maar beloven wel voor een matte, velvet finish te zorgen. Ik mocht deze drie kleurtjes proberen en werd meteen laaiend enthousiast toen ik ze zag. 


Ik ben dan misschien wel fan van liquid lipsticks, hun formule steekt vaak wel zwaar tegen jammer genoeg. Want de meeste liquid lipsticks voelen plakkerig aan eenmaal ze droog zijn of erger nog ze drogen je lippen uit.
De Vivid Matte Liquid lip colors van Maybelline hebben hetzelfde concept als liquid lipsticks:
De formule is vloeibaar en romig met een velvet, matte finish als resultaat. Ze hebben een full coverage dekking, waardoor de kleuren erg gepigmenteerd zijn en je een intense kleur bekomt. 

Deze collectie bevat 10 levendige kleuren, van nude tot een helder paars. 
Van links naar rechts:
Nude Flush - een roze nude tint
Rebel Red - een helder rood
Possessed Plum - een diep paarse kleurNUDE FLUSHREBEL REDPOSSESSED PLUM

Hoewel ik alle drie de kleuren erg mooi vind is Nude Flush toch mijn favoriet. Deze kleur zou ik meteen elke dag kunnen dragen. Ze brengen allemaal even fijn aan dankzij de spitse tip van de applicator, enkel vind ik de finish van Rebel Red en Possesed Plum helemaal niet mat.
Nude Flush en Rebel Red zorgen meteen voor een goede dekking, terwijl Possessed Plum net wat meer aandacht vraagt en je dus moet opbouwen. Hierdoor brengt hij ook niet helemaal egaal aan. 
De Vivid Matte Liquid lip colors blijven wel heel prettig aanvoelen op je lippen. Ze drogen ook niet op wat wel het verschil maakt met andere liquid lipsticks. Hierdoor blijft de finish ook eerder fluweelachtig dan mat. 
Ik heb ze heel het weekend gedragen en moet zeggen dat ze wel prima op je lippen blijven zitten, maar je ze zeker niet kan vergelijken met een liquid lipstick. Deze blijven veel langer zitten en bij de Vivid Matte Liquids lip colors verdwijnt de helft al nadat je gedronken hebt. Wél vind ik het fijn dat ze als een stain werken dus nadat je iets gegeten hebt zit er toch nog steeds kleur op je lippen en heb je niet enkel een randje over op je lippen wat bij mij altijd het geval is als ik een matte lipstick draag. 

Verwacht van de Vivid Matte Liquid lip colors dus geen matte maar eerder een velvet finish. Hierdoor blijven ze wel comfortabel aanvoelen op je lippen!

Prijs: €6,99

5 opmerkingen

 1. Mmm dit is niet zo mijn ding qua product, maar de kleuren vind ik wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ze vorige week in de duitse DM zien liggen maar ze spraken me niet echt aan... En jouw review bevestigt dat gevoel wel een beetje! Nude flush staat je wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felrood staat jouw ook altijd prachtig liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind nude flush heel erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja misschien zijn de kleurtjes toch nog iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.