ESSIE | WITH THE BAND

maandag 14 september 2015


De zomer heeft mijn nagels goed gedaan, ook al zijn ze op dit moment niet zo lang, ze zijn wel weer een pak sterker geworden. Ik keek er dus weer naar uit om nagellak te kunnen dragen. De herfst is dan ook mijn favoriet seizoen qua kleuren, hallo bessen en warme tinten! It's been a while...
Toen ik Di passeerde enkele dagen terug zag ik dat er 20% was op alle make-up en dus ook nagellak! Ik snuffelde tussen de Essie lakjes, want hun nieuwe herfst collectie sprak me wel aan. Er stond nog net eentje van deze kleur en al snel was hij van mij!


'TOASTED SPICE BURGUNDY'

De herfst collectie van Essie bevat 6 kleuren die best nog uiteenlopend zijn. Ik twijfelde nog met In The Lobby: een prachtige warme paarse tint en stiekem heb ik ook wel spijt dat ik deze ook niet heb meegenomen, maar With The Band won op dat moment! 
With The Band is geen typische rode lak, nee hij wordt omschreven als Toasted Spice Burgundy of baksteenrood. Klinkt in ieder geval erg herfst- of zelfs bijna kerstachtig! Daar doet hij mij toch zeker aan denken.


De lak is erg dekkend, toch heb ik twee laagjes opgedaan zodat hij zeker niet doorscheen. Ook viel me op dat hij snel opdroogde. Ik heb nagellak van Essie die het niet zo goed doen, maar door deze ben ik weer even mee in de Essie liefde. 
Voor de houdbaarheid ben ik nog steeds geen goede referentie, want elke nagellak toont al snel deuken en afslijting bij mij! Al heeft hij wel een dagje kermis met mijn kleine nichtjes overleefd en dat wilt wel wat zeggen.


Prijs: € 9,99


♥ 

7 opmerkingen

  1. Dit vind ik echt een hele mooie warme kleur rood voor de herfst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur! Ik houd van kleurtjes die naar de warme kant neigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kleurtje ideaal voor de komende maanden!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.