WISHLIST #15

vrijdag 12 augustus 2016


Het is weer even geleden dat ik een 'good old' wishlist heb gemaakt. Er komen weer heel wat nieuwe herfstcollecties aan en op gebied van make-up kan dat nogal uit de hand lopen. Toch weet ik mezelf steeds op tijd in te tomen en daarom maak ik deze lijstjes graag. Zo weet ik wat me echt de moeite lijkt en het is niet dat ik mijn hele wishlist steeds kan schrappen. Dat zou natuurlijk wel te gek zijn, maar ik probeer best wel spaarzaam te zijn en kan er van genieten als ik na lange tijd dat ene item eindelijk kan kopen. 1. MACBOOK AIR
Mijn laptop begint oud te worden en dat laat hij ook merken. Ik zit er al lange tijd mee in mijn hoofd om een MacBook aan te schaffen. De MacBook Air in rosé goud staat dan ook op nummer één (assorti met de iPhone, you know), maar ik zou ook al content zijn met een 'gewone' MacBook. Dat wordt wel even sparen. 

2. CANON LENS
Nog eentje waar de spaarpot mee gemoeid gaat: een nieuwe lens voor op mijn spiegelreflexcamera! Welke juist daar ben ik nog niet over uit, ik ga eerst wat professioneel advies vragen als het zover is. Ik gebruik nog steeds mijn standaard lens van mijn eerste spiegelreflexcamera en merk toch wel dat ik er niet het gewenste resultaat mee krijg. Ik wil mijn foto's graag scherper en meer gedetailleerd + om te filmen moet hij ook net wat beter zijn. 

3. FASHIONABLE BACKPACK
Misschien vind je het maar helemaal niks, maar ik vind zo'n leren rugzak echt wel leuk! Om niet te vergeten ook best handig en minder zwaar dan een hele dag een handtas mee te sleuren. Ik heb de perfecte rugzak nog niet gevonden dus dat wordt nog even zoeken. 

4. TOO FACED X KAT VON D 
Hier is het helaas nog op wachten tot december, maar ik was meteen excited toen Kat Von D op IG deze samenwerking bekend maakte. Ik ben van beide merken fan en kijk gewoon naar de verpakking.. Wauw! I need this in my life! De binnenkant ziet er trouwens ook erg pretty uit. 

5. TOO FACED X NIKKIETUTORIALS THE POWER OF MAKEUP
En nog zo'n super toffe collab! Eentje die er al snel aankomt. Ik wacht wel nog even tot hij bij Sephora.fr te krijgen is. Volgens mij zou dat 1 september zijn en aangezien hij LE is gaat dit nog erg spannend worden! 

6. URBAN DECAY ALL NIGHTER FOUNDATION
Het Moondust palette laat ik aan me voorbij gaan of ik moet nog erg verrast worden door reviews, maar de nieuwe All Nighter foundation moet ik gewoon hebben. Een full coverage foundation die toch licht aanvoelt op je huid? Yes please!

7. URBAN DECAY RAZOR SHARP LIQUID EYELINER
Je weet vast wel dat ik niet zonder eyeliner kan. Ik ben dus erg benieuwd naar de nieuwe Razor Sharp eyeliners van UD die vlijmscherp zouden zijn zonder je te snijden offcourse, maar wel voor erg strakke lijnen en een perfecte wing zullen zorgen. 

8. KAT VON D SERPENTINA PALETTE 
Helaas was hij nog net niet bij Sephora te verkrijgen toen een vriendin van me vorige maand in Amerika was. Toch ben ik nog steeds verliefd op dit palette. Wat een prachtige kleuren en de swatches zien er geweldig uit. Toch maar bestellen dan? 10 opmerkingen

 1. Oeh die UD items klinken wel erg fijn! Daar heb ik wel een zwak voor. Mooi lijstje heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt elk item dat je hier hebt staan zou ik ook wel willen. Je hebt goede smaak :P echt super mooie dingen. Die palettes ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een mooie en flinke lijst hihi, hele mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een leuke wishlist gemaakt! Ik wil ook nog graag een nieuwe lens voor mijn camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit had op 2 items na mijn wishlist kunnen zijn, hoe leuk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat ik jouw wish list zo kan overnemen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke wish list. Daar kan ik alleen maar eerbiedig het hoofd voor buigen. Een MacBook staat ook op mijn lijstje. Maar daar zal ik flink voor moeten sparen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie wishlist! Ik heb op dit moment weinig beauty op mijn radar staan, ik zie wel vanalles zoals die collab tussen Too Faced en Nikkietutorials, maar weinig waarvan ik zeg: dit moetmoetmoet ik hebben. Maar dat kan volgende week weer heel anders zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie wishlist! Die van Nikkietutorials met TooFaced vind ik ook de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie wishlist! Ik hoop dat je hem kan vervullen!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.