L'Oréal | The Brushes

zondag 28 augustus 2016


Dat kwasten voor het halve werk in je make-up zorgen kan ik enkel beamen. Goed materiaal zorgt ervoor dat je je make-up beter, egaler of dekkender kan aanbrengen. Ik heb misschien al heel wat uitgegeven aan mijn kwasten, maar de meeste gebruik ik al jaren en zijn nog steeds in prima staat. 
L'Oréal heeft nu ook een kwasten collectie uitgebracht met in totaal zeven make-up borstels. Ik mocht er vijf van testen en vertel je er vandaag meer over!


Toen ik pas met make-up begon te experimenteren vroeg ik me vaak af waarom visagisten zoveel verschillende kwasten gebruiken. Is één oogschaduwkwast niet voldoende? En waarom zou je überhaupt twee verschillende blendingkwasten nodig hebben? Wel, ik heb nu twee bekers vol staan en er zijn nog steeds kwasten die ik er graag aan zou willen toevoegen. Make-up is een kunst op zich en elke kwast heeft zo zijn eigen verborgen kantje waarin hij goed is. 

De kwasten van L'Oréal zien er kwalitatief prima uit! Ik ben wel eerder gewend dat mijn kwasten langer zijn. Voor mij zit dat persoonlijk net wat beter in de hand. 
De kwasten zijn met de hand gemaakt en bestaan uit synthetische haren die erg zacht aanvoelen. 


Powder Brush €19,99
De laatste jaren laat ik mijn gewone poederkwast vaak aan de kant staan voor een kabuki kwast, maar omdat deze zo'n zachte haren heeft vind ik hem een plezier om te gebruiken. De poederkwast doet zijn werk prima! 


Blush Brush €19,99
Mijn blush breng ik niet snel met een schuin afgesneden kwast aan, maar dat is een gewoonte. Ondanks dat deze de blush brush noemt zeggen ze dat hij ook perfect is om mee te contouren. Waarvoor ik hem eerder zou gebruiken. Nochtans vind ik de haren niet stevig genoeg om ermee te shapen. Jammer! 


Foundation Brush 16,99
Om mijn foundation aan te brengen wissel ik al snel eens met de Beauty blender of een bufferkwast. Een platte foundation kwast gebruik ik zelden nog en daarom misschien dat ik de foundation kwast van L'Oréal het minste van ze allemaal vind. Waarschijnlijk omdat ik er zowiezo niet graag mee werk, maar ik krijg er mijn foundation niet zo egaal mee.


Eyeshadow Brush €9,99
Deze vind ik dan wel weer fijn werken! Een fluffy oogschaduwkwast die het pigment van je oogschaduw goed aanbrengt en voor niet veel fallout zorgt: meer moet dat niet zijn. Eyeliner Brush €9,99
Ook de eyeliner kwast doet het goed. Je kan er je eyeliner erg fijn mee aanbrengen en doordat het kwastje wat gebogen staat bovenaan is het net wat makkelijker om aan alle plekjes te komen. 


De kwasten collectie van L'Oréal bevat ook nog een sculpting brush en eye smudge brush
Qua prijs vind ik ze persoonlijk aan de dure kant. Ze zitten rond de prijsklasse van Real Techniques en ik heb enkele kwasten van RT waar ik niet meer zonder kan dus dat zegt al genoeg. Maar als ik je een kwast zou aanraden uit deze collectie is het de oogschaduwkwast, de poederkwast en de eyelinerkwast! 
5 opmerkingen

 1. Ik wist helemaal niet dat ze al kwasten hadden maar toch skip ik ze liever, ze lijken me gewoon niet fijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan je deze straks gewoon bij de drogist kopen? Vind ze wel heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er wel oke uit, maar vind ze niet heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, de prijzen vind ik ook wel aan de hoge kant voor een drogisterij merk. Ik verschrik er even van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze best zijn, maar prijsgewijs gaan ze wat te hoog zijn tegenover de setjes van Real Techniques, denk ik. Dat kan beter!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.