Clinique | All About Eyes

vrijdag 5 augustus 2016


Dat oogcrèmes geen wonderen verrichten heb ik helaas al vaak moeten ondervinden. De beloftes die ze geven kan je best met een korreltje zout nemen. Toch blijf ik op zoek gaan naar een oogcrème die voor mij het beste werkt en waar ik toch wel enig resultaat van zie. Ik vaak vraag aan vriendinnen welke producten zij gebruiken en als ze tevreden zijn ervan. Een oogcrème van Clinique kwam best vaak positief naar boven dus ik besloot een tijdje terug de All About Eyes oogcrème mee te nemen. Deze kwam in een tube al vind ik hem online enkel in een potje (met dezelfde hoeveelheid). Maar in een potje vind ik oogcrème niet zo fijn vind + deze stond in promo= win-winsituatie!


Ik breng elke ochtend na het reinigen van mijn gezicht oogcrème aan. 's Nachts heb ik hier op dit moment weinig behoefte aan. De huid onder mijn ogen is altijd wat droger dan de rest en als ik slecht geslapen heb zijn de wallen al snel van de partij. 
Voor mij is een hydraterende crème die wallen doet verdwijnen zeker welkom.

All About Eyes klinkt alvast super. Deze oogcrème zou donkere kringen en fijne lijntjes minimaliseren en zwellingen doen verminderen. 
De oogcrème heeft een lichte gel textuur die meteen opgenomen wordt door je huid. In de ochtend vind ik dat hij meteen voor een aangenaam gevoel zorgt onder de ogen. 
Van donkere kringen heb ik gelukkig geen last, ik ben al gezegend met wallen onder mijn ogen en dat lijkt me al voldoende. Maar ik kan je dus niet zeggen dat hij hier goed voor werkt.
Mijn huid voelt in elk geval erg zacht en gehydrateert aan met deze crème, zonder vet aan te voelen. 
Dat hij zwellingen onder de ogen volledig doet verdwijnen lijkt me een beetje te optimistisch, maar ik merk wel dat ze lichtjes minderen een tijdje na het aanbrengen. Yeey!

Ondanks ik er geen volledig 'walloos' resultaat mee krijg ben ik wel heel tevreden over de All About Eyes oogcrème. Eén van de betere die ik in lange tijd geprobeerd heb! Prijs bij Ici Paris XL 15ml: €32,90


7 opmerkingen

 1. Oh ja, ik dacht al, komt deze normaal niet in een potje?? Maar een tube is echt wel veel interessanter. De Pep + Start Eye Cream van Clinique is ook serieus de moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn Estée oogcreme is bijna op en ik heb goede ervaringen met Clinique. Ik schrijf 'm op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook al eens gehad. Ik vond hem ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oogcrèmes helpen vaak wel voor een meer frisse look! Alleen onder make-up doen ze het bij mij meestal niet zo geweldig. Maar wel handig als ik eens voor een kaal gezicht ga :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh daar heb ik niet zo snel last van, deze werkt in ieder geval erg fijn onder je make-up :)

   Verwijderen
  2. oh daar heb ik niet zo snel last van, deze werkt in ieder geval erg fijn onder je make-up :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.