Personal | Picture My Life - Augustus '16

woensdag 31 augustus 2016


Het klinkt misschien raar, maar in de zomer maak ik meestal de leukste herinneringen. Ik ben helemaal geen zomertype, geef mij maar de herfst en lente (+ de winter enkel voor kerst), maar ik plan dan vaak zoveel uitstapjes met vriendinnen dat ik toch steeds met een goed gevoel terugkijk. 
Al is de herfst nog niet begonnen, ik begin me wel stilaan te verheugen om mijn voorraad geurkaarsjes naar boven te halen en eindelijk weer laagjes te kunnen aandoen. Voor wie liever nog wat verder zomert, vandaag mijn overzicht van augustus! 


Relax momentje ingelast! Deze producten hielpen mij hier zeker in. Ik ben trouwens verslaafd geworden aan het charcoal masker van Origins. Top spul! 


Bij mama oude tekeningen van in mijn schooltijd naar boven halen en deze manga schetsen tegenkomen. Ik vond dit toen een heel leuke stijl om te tekenen. Jammer dat ik niet zo'n natuurtalent ben, want ik vond tekenen altijd erg fijn om te doen.  


Instagram stories is geboren en ik was er al snel verslaafd aan. 


Resultaat van mijn ooglook


Ik maakte weer eens een bananenbrood. Volgens mij ken ik het recept bijna vanbuiten. 


Koffie date met twee vriendinnetjes! Waar anders dan bij Coffee Café? Ontdekking van de maand: de cannacinno. Een koffie met kaneelsmaak en kaneelschuim. Iemand heeft al erg veel zin in de herfst! 


Drie weken lang was ik oppas van deze deugeniet. Mijn buren waren op vakantie dus kreeg ik vaak bezoek van Minoe die ik van de nodige knuffels voorzag (als het mocht van haar). 


Voor wie mijn shoplog niet heeft gezien: ik kreeg het het bakboek van Tanya Burr waar zoveel heerlijke recepten instaan die ik liefst zo snel mogelijk wil maken. Ondertussen heb ik de 'gezonde' brownies gemaakt en deze zijn alvast goedgekeurd!


Herkent iemand deze levendige plant uit de kruidenkunde klas?
In mijn weekje verlof ging ik naar de Harry Potter Exhibition in Brussel. Ik ben nog steeds gek van de films en heb de boeken supergraag gelezen dus hier wou ik graag een keer naartoe. Ik vreesde dat ik uit de toon ging vallen, maar Harry Potter is duidelijk geliefd door jong en oud. 
Ondanks we een uur moesten aangeven was het er nog steeds vrij druk. Alle items, kledij, stukken decor... uit de film werd er tentoongesteld. 
De vuurbeker blijft persoonlijk mijn favoriet van alle films. 


Dobby ♥ 


De befaamde Elder wand! 


En omdat we erg dicht aan het atomium zaten gingen we natuurlijk een bezoekje brengen. 


Helemaal klaar om naar Pukkelpop te vertrekken! Ik ging maar één dag, maar meer zou ik ook niet meer aankunnen haha. 


Yeeey!
Op vijf minuutjes was ik daar (voordeel van zo dichtbij te wonen).


Ik maakte een visgraatvlecht, die op zich best wel ok was geworden! 


Geen al te vettig eten voor mij. Ik ging met Gwen iets veggie halen bij één van de foodtrucks in Food Wood. Ik heb er geen flauw idee meer van wat er juist allemaal inzat. 


Tot volgend jaar! 
Mijn vlog ervan kan je hier terug zien. 


Mijn Zoella beauty producten waren aangekomen. Ik geef ze alvast een tien op tien voor de verpakkingen! Review komt er trouwens snel aan. 


Na Instagram stories een tijdje te gebruiken besloot ik om een Snapchat account aan te maken. 
Je kan me vinden onder de naam: abeautytorock


Op Snapchat deel ik onder meer mijn chocolademoussekes haha


En mijn ontbijt! Ik ga de blauw bessen missen als het seizoen er weer op zit. 


Sunday chill modus voor Bo. 
Mijn buurman maakte deze foto en ik moest er zo mee lachen! Bo kan echt de zotste poses aannemen. 


Weekend wilt zeggen = uitgebreid make-uppen. Al was het niet zo uitgebreid door de hittegolf, want ik vreesde ervoor dat alles eraf zou smelten. 


Mijn metekindje had zoveel plezier in het uitproberen van de snapchat filters. Haar favoriet was volgens mij het veranderen in een hond of in een bij. Mijn voorkeur ging natuurlijk naar de vlindertjes! ♥

8 opmerkingen

 1. Die chocolademousse <3 voor make-up heb je in ieder geval talent! Vind je looks zo mooi altijd :D Die tentoonstelling ziet er ook gaaf uit :O en Pukkelpop .. festivals zijn ook genieten :D Wat het seizoen betreft ben ik het tegenovergestelde van jou, ik leef echt op die paar dagen zomer :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die look voor Pukkelpop is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat Tanya een kookboek heeft, ik heb wat gemist haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe foto's weer meid en wat zat je makeup mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die Harry Potter tentoonstelling!! Super gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's, je festival look ziet er zo mooi uit! Ik heb nog steeds geen snap chat, oeps :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kitty piiiiiiiics :-) Wat ben jij toch goed in het zetten van eyeliner eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk foto-overzichtje! Ik heb er ook nog over gedacht om naar die Harry Potter-tentoonstelling te gaan, maar ik heb eigenlijk alleen maar de films gezien en geen boeken gelezen. Vreesde dat ik dan misschien niet helemaal mee zou zijn met alles.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.