OPGEMAAKT | JULI '16

dinsdag 23 augustus 2016


De werkweek is weer begonnen na een weekje vakantie en ik heb nog moeite om me terug in een blogritme te krijgen. De hittegolf die eraan komt zal het alvast niet makkelijker maken dus ik veronderstel dat ik mezelf de rust nog even mag gunnen. Dat wilt niet zeggen dat ik stil zit, want ik heb ondertussen weer heel wat nieuwe producten getest. Verwacht dus zeker nog een hoop leuke reviews en artikels die eraan komen! 
In de maand juli maakte ik ook tal van producten op en deze deel ik vandaag met jullie. 


FA - Coconut Water Douchegel
Zonder twijfel mijn favoriete geur van deze zomer! Ik vind deze douchegel enorm lekker ruiken en vind het jammer dat hij helemaal leeg is. De kokosgeur is niet zo sterk aanwezig, hij ruikt eerder tropisch en fris. 

ORIGINS - GinZing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff
De Origins oogcrème verzorgde de huid onder mijn ogen prima, maar daar bleef het een beetje bij. Een groot verschil bleek uit. Echt ontzwellen deed hij niet. Voor mij doet de oogcrème van Clinique die ik op dit moment gebruik het beter. 

THE MASTER PERFUMER - White Lily N°26 Eau De Toilette 
Dit geurtje zat ooit in een goodiebag van de Beautygloss party. Ik gebruikte hem altijd graag in de zomer, omdat hij een zachte geur heeft. Heel erg lang blijft hij niet hangen, zo'n 2 tot 3 uren. Het is een mix van witte lelie, oranjebloesem en amber. Deze geurtjes zijn trouwens bij Kruidvat te verkrijgen. 

MAYBELLINE - Fit Me! Concealer
Na de Naked Skin concealer heb ik ook de Fit Me! concealer opgemaakt. Jammer, want ook deze vond ik erg fijn. Hij is niet superdekkend, maar hij voelde wel licht aan onder de ogen en zorgde voor een ophelderend effect. 

AUSSIE - Miracle Moist Shampoo 
Een shampoo waar ik een beetje neutraal in ben. Hij was zeker niet slecht, maar een echte moisture kick heeft hij niet gegeven. Hij is net wat voedender dan een normale shampoo. De bubblegum geur daarentegen maakte wel weer veel goed. 

L'OCCITANCE - Almond Shower Oil
Een déjà vu van vorige maand! Ook in juli maakte ik een mini amandel douche olie op van L'Occitane. Dit exemplaar ging mee richting Kroatië. Nog steeds fan van! 


8 opmerkingen

 1. Ik heb de Almond Shower Oil van L'Occitane nog nooit geprobeerd. Jammer dat de oogcrème van Origins niet zo goed werkte. Ik heb altijd hele hoge verwachtingen van dat merk. Ik weet alleen niet waarom :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op de parfums van de Kruidvat lijn, deze geur zal ik eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vanmorgen een nieuw flesje van de L'Occitane Almond Shower Oil in de douche gezet :-) Kijk er al naar uit om 'm vanavond te gebruiken, ruikt zooooo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een shampoo met bubblegum geur? Die moet ik proberen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die coconut water is echt heeeerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je fijne producten opgemaakt, leuk voor te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie producten! Die l'occitane showergel klinkt lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.