Kat Von D | Tattoo Liner 'Trooper'

dinsdag 30 augustus 2016


Ik heb de indruk dat mijn vriendinnen me toch wel beter kennen dan ik soms denk. Enkele weken terug ontving ik nog een laat verjaardagscadeau van Shanna die in juli een rondtrip in Amerika had gemaakt. Ik vroeg aan haar om te kijken voor het Serpentina palette van Kat Von D, maar helaas was het toen nog niet bij Sephora te vinden. Achteraf had ik wel spijt dat ik ze niets anders liet meenemen, maar little did I know dat ze de Tattoo Liner voor me gekocht had! 
Eentje waar ik razend benieuwd naar was, want zoals je waarschijnlijk wel weet is het ware liefde tussen mij en eyeliner. Benieuwd als dit een true match is? Als Sephora veel bereikbaarder was dan bestond de helft van mijn make-up stash waarschijnlijk uit Kat Von D. Hallo, mooie verpakkingen! Alles ziet er geweldig en hebberig uit. Zo wil ik dolgraag haar nieuwe Lock-it concealer hebben, maar bestel dat maar eens zonder de kleuren te kunnen testen en de verzendkosten + taks liggen me ook wel wat hoog.

De Tattoo Liner staat ondertussen al jaren bekend als dé eyeliner. Al heb ik er ook al minder goede reacties over gehoord, maar dat lijkt me een persoonlijk iets. 
Wat hem voor mij anders maakt dan de eyeliners die ik al allemaal heb gebruikt is de tip die bestaat uit 325 flexibele borstelhaartjes. Je ziet het met het blote oog niet echt, want het lijkt op een gewone tip van een eyeliner stift, maar als je ermee werkt merk je het wel!

BELOFTE
Je kan er de meest precieze lijn mee aanbrengen doordat de punt zo fijn en flexibel is. 
De Tattoo Liner is waterproof en gaat geen enkele kant op als hij eenmaal is aangebracht. Geen gevaar om te vervagen, te barsten of af te gaan. TROOPER

Je hebt de Tattoo Liner in verschillende kleuren, maar zwart is natuurlijk mijn standaard kleur. Een klein minpuntje (als ik dat een minpuntje kan noemen) is dat hij hij niet gitzwart is. Hij is erg gepigmenteerd, maar bij sommige eyeliners kan het nét nog wat zwarter. 


ERVARING + RESULTAAT
De Tattoo Liner glijdt echt zonder moeite weg. Dit is de eerste stift eyeliner die zoveel product afgeeft in geen enkele moeite. Ik merk bij de meeste eyeliners dat ze het al snel moeilijk krijgen, waardoor het precies werken al zwaar tegenzit. Niet bij deze dus! Hier ben ik erg blij mee. Het is wel even wennen dat de tip zo flexibel is. Het werkt erg goed, maar ik mag niet te enthousiast te werk gaan of de wing wordt iets te extreem haha. 
Deze eyeliner heeft zich op het eind van de dag niet bewogen en zit nog steeds perfect. Voor mij is de Tattoo Liner zeker een match! Eén van de fijnste eyeliners die ik al gehad heb. 


Prijs bij Sephora: $20


9 opmerkingen

 1. Vind dit echt een ideale eyeliner! Heb er niet meer over te zeggen. Echt een super fijne :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het klinkt erg goed! Zelf draag ik alleen amper eyeliner, dus besteed ik daar ook niet het geld aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg goed, ik draag bijna nooit eyeliner :)! Jou wings zien er altijd strak uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie liner zeg. Voor de mensen die goed een wing kunnen maken (ik helaas niet) is dit een perfect product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat heel hoog op mijn wishlust! Fijne review x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat klinkt die goed zeg, vooral omdat hij zo fijn qua werking is! Ook vind ik hem echt superzwart, pluspunt :D

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.