L'Oréal | Infallible 24H-Matte Foundation

dinsdag 16 augustus 2016


Het was nu niet omdat ik echt een nieuwe foundation nodig had (en whoops ik heb er nog pas eentje van Catrice gekocht), maar ik gebruik het wel dagelijks én in Kroatië was de make-up nu eenmaal goedkoper dan bij ons. Niet te vergeten dat ik al voor lange tijd erg nieuwsgierig was naar de Infallible Foundation van L'Oréal. Hij is dan ook razend populair en geliefd door vele. Ondertussen heb ik hem uitgebreid kunnen testen en ben ook ik verkocht eraan.. 


DE BELOFTE
Een matte en langhoudende foundation die 24 uur blijft zitten, zonder het cake effect en niet zwaar aanvoelt daar bovenop. 
Klinkt als een droom, want hier ben ik altijd naar op zoek. Ook al houd ik niet meer van een extreme matte finish, toch mag hij voor mij best wat matter zijn met mijn gemengde huid en kan ik zelf eventueel nog aan de slag gaan met een glowy basis of highlighter. 

Van L'Oréal verwacht ik meestal een foundation in een glazen flacon die ook nét een tikkeltje meer mijn voorkeur heeft qua chique uitstraling. Al heb ik er geen probleem mee dat de Infallible foundation in een tube komt, want dat heeft zeker ook zijn voordelen! Zo is hij ideaal om mee te nemen op vakantie doordat hij lichter is en kan hij niet breken. Ook zal je minder product verliezen als hij bijna op is. 


Een kleur kiezen is niet makkelijk als je net op vakantie bent, want een kleurtje houd ik nooit lang en eenmaal de zomer voorbij is mag ik mijn bleek vel weer verwelkomen. 
Ik koos hierdoor voor de kleur Sand, deze is zeker niet te donker waardoor ik hem ook prima in de herfst en winter kan gebruiken. Look waar ik de Infallible 24H-Matte Foundation draag

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik gebruik bij sommige foundations liever een Beautyblender dan een kwast en omgekeerd. Bij de Infallible foundation haal ik liefst mijn bufferkwast naar boven. Foundations die wat dikker zijn werken in mijn geval niet zo fijn met een Beautyblender + een bufferkwast zorgt ook voor wat extra dekking. 
De dekking van deze foundation is top! Ik zou hem tussen medium en full coverage noemen, omdat hij niet de dekking haalt die ik van de Double Wear foundation van Estée Lauder verkrijg. Maar hij is dan ook niet zo zwaar en voor mij vind ik de dekking net voldoende genoeg.
Zijn matte finish belofte komt hij zeker na, maar zoals gehoopt is hij niet té mat. Ik vind het hierdoor ook niet nodig om hem altijd af te poederen. 
Wat ik zeker niet verwachtte was dat hij op het eind van de dag nog mat zou zijn, maar deze foundation heeft me hierin serieus verrast. Hij houdt de glans erg goed onder controle en van een cakey effect is geen sprake. Niet te vergeten dat hij nog steeds prima op zijn plaats zit na heel wat uren! 

Prijs: €15,99

11 opmerkingen

 1. Ik ben hier ook grote fan van de foundation ! In de zomer gebruik ik nu wel de gewone Infallible foundation, is toch iets lichter van textuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad niet té mat, dat vind ik fijn. Goede foundation, vooral voor de prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze wil ik eens gaan proberen! Bedankt voor je review.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook nog liggen, had er zoveel goed over gehoord maar heb 'm nog steeds niet gebruikt. Maar na jouw review moet het toch maar snel eens van komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij een mooie foundation! Ik heb er ook tig in mijn lade liggen, maar ik ben gek op foundations op de 1 of andere manier. Deze ziet er erg mooi uit bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik nooit foundation maar deze wil ik wel eens proberen lijkt me toch wel een fijne!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het resultaat ziet er mooi uit, ik ben er benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi effect, ik moet de mijne wat vaker gebruiken. Ik heb de laatste tijd vaak eentje van Givenchy gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben hier al lang benieuwd naar. Zou 'm toch echt eens moeten proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de flacon van deze lijn en die vind ik ook erg goed! Vooral de dekking inderdaad. Hij staat ook perfect bij je qua kleur

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.