Maybelline | Master Precise Curvy Eyeliner

zondag 7 augustus 2016Eyeliner zetten vraagt toch wel enige behendigheid. Oefenen blijft de boodschap, dat heb ik zelf ook jaren gedaan, maar een vaste hand helpt je hier ook een eind mee. Het liefste gebruik ik vloeibare eyeliner met een vilten tip. Al staan de eyeliner stiften ook wel bovenaan op gebied van snel willen werken. 
Maybelline heeft een newbie in het schap: de Master Precise Curvy eyeliner. Eentje waar jij de controle over houdt. 


Bij het zien van de verpakking was ik eerlijk gezegd niet meteen laaiend enthousiast. Zou dit wel makkelijk werken? Het deed me denken aan een markeerstift. En toen had ik de vorm van de stift nog niet gezien. Maar ik geef alles graag een kans en je weet nooit als er een aangename verrassing volgt. 

De innovatieve grip van de Master Precise Curvy eyeliner helpt je een handje bij het aanbrengen. Je zou er nauwkeurige, golvende lijn mee kunnen maken. De stift heeft een spitse punt waar je een fijne lijn mee kan maken, maar aan één kant is hij ook helemaal plat. Hiermee kan je in principe een volle, dikke lijn mee maken, maar deze vind ik zelf iets te breed. Wél is hij handig om alle lege plekjes tegen je wimperrand mee op te vullen. 
RESULTAAT
Ik had het niet verwacht, maar de Master Precise Curvy eyeliner werkt toch makkelijker dan ik dacht. Hij geeft meteen goed wat pigment af, enkel voor mij mocht hij net wat intenser zijn. Vooral als je over oogschaduw werkt hebben eyeliner stiften het meestal wat moeilijker. 
Ik kan vrij fijne lijnen ermee zitten en ik vind de vorm van de stift wel fijn! Voor een wing is het eventjes wennen, maar de spitse tip maakt het zeker mogelijk. 
Naar mijn idee is hij niet super long lasting, hij verliest wat van zijn intensiteit en dat vind ik dan weer jammer. Een oogschaduwbasis onder je eyeliner aanbrengen raad ik je dus zeker aan. 
Voor iemand die nog niet veel ervaring heeft met eyeliner lijkt hij mij de ideale eyeliner om mee te oefenen. 


Prijs: €9,99

7 opmerkingen

 1. Lijkt mij, als dummy, erg lastig werken. Maar het resultaat bij jou is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Speciale vorm zeg! Wat goed dat hij - tegen de verwachtingen in - zo handig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe! Ik dacht echte eerst dat het mascara was, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er maf uit, maar er zit vast logica achter. Het heeft in ieder geval gewerkt want ik vind je eyeliner mooi :D maar dat kan ook vooral aan je skills liggen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er speciaal uit, ik ben niet zo handig met eyeliner dus dit is dan ook niets voor mij :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ligt inderdaad wel goed in de hand, maar ik heb toch liever een hele fijne punt om mee te werken. Maar da's ook wel een beetje eigen voorkeur en gewoonte.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.