Currently Loving ♥ juli + Zomerschema

maandag 6 juli 2015


Het is weer zover. Ik heb in juni opnieuw enkele prachtige producten ontdekt die ik niet meer uit mijn leven kan voorstellen. Vandaag som ik ze nog even voor je op + ik vertel je ook meer over mijn zomerschema. Er gaat niet erg veel veranderen, maar omdat ik er zeker van ben dat ik niet elke dag een artikel ga plaatsen de komende twee maanden kan ik er beter een schema van maken. 

PHILOSOPHY - RENEWED HOPE IN A JAR
Door de warmte kreeg ik ineens weer last van droge plekken in mijn gezicht. Ik deed ook enkel een zonnebescherming op, want dat leek me voedend genoeg. Maar toen ik deze moisturizer er weer bijhaalde waren de plekken ook gelukkig snel weg. Hij is zó enorm fijn. Mijn review ervan kan je hier nog lezen.

URBAN DECAY - NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER
Eindelijk een concealer die niet in de lijntjes kruipt en perfect blijft zitten een hele dag lang. 
Hij heeft een superlichte formule waardoor je hem niet voelt of ziet zitten. (Klik!)

VICTORIA'S SECRET - PURE SEDUCTION 'RED PLUM & FREESIA' BODY MIST 
Mijn body mists waren de laatste week zo erg fijn om te gebruiken, omdat ze zowel een heerlijke geur achterlaten, maar ook je huid verfrissen. Deze newbie is super!

MAC - LIP PENCIL 'SOAR'
Soar mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Een prachtige donkere nude kleur en dé kleur die Kylie Jenner ook gebruikt. Ik vind hem fijn om zowel zonder lipstick (Faux) als met te gebruiken. 

SHU UEMURA - WONDER WORKER 
Geen gevecht meer bij het uitkammen van mijn haren, want deze spray ontwart mijn haren meteen. Ook voelen ze extra zacht aan en zijn ze makkelijk in model te brengen. Top spul! 


ZOMERSCHEMA
Ik zie het medebloggers ook vaker doen en het zit al even in mijn hoofd: een zomerschema voor mijn blog. Nu het vollop zomert zit natuurlijk niet iedereen achter het scherm om alle blogs af te gaan. Ik merk het ook wel in de bezoekersaantallen + voor mezelf wil ik ook iets meer naar buiten kunnen en genieten van het mooie weer.
Dus vanaf deze week komt er op maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online. Dit is wel even een test, want misschien bevalt het me zo niet en post ik de ene week weer wat meer of minder. Even afwachten, maar ik wil het even zo proberen. 
En héél misschien, ik leg de nadruk op misschien haha, ga ik in mijn verlof een wekelijkse vlog maken. Ik wil het zo graag doen, maar blijf het akward vinden. Jullie zien het hier in ieder geval wel verschijnen als het zover is. 

♥ 

13 opmerkingen

  1. Een vlog? Dat is pas super! Geniet van je verlof!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk ook om een zomer schema toe te passen. Veel mesnen zijn toch op pad of op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk bevalt je zomerschema, je favoriete producten zien er iig goed uit. (: Ik heb Soar ook nog liggen, die moet ik er echt weer eens bij pakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook ik pas een zomerrooster toe en het bevalt prima!
    Mooie favorieten heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat ik ook een zomerschema ga toepassen, maar ik ben er nog niet helemaal over uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie favorieten, ik denk er ook aan voor een zomerschema want ik wil ook genieten van mijn verlof en ik merk het ook dat de artikels minder worden gelezen :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De bodymist staat bij mij stipt op nummer 1 haha. Heb het denk ik al vaker op je blog gezegd. En inderdaad een zomerschema is nu wel handig, de meeste zijn nu aan het genieten van het mooie weer ipv lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Benieuwd naar die concealer! En oh die body mist klinkt lekker :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie producten en slim bekeken hoor. Bij mij staat nu ook een artikel over het zomerrooster online!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik wil ook zo graag iets van de Shu Uemura haarlijn.. lijkt mij super spul <3

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ah lijkt mij zo fijn spul van Shu Uemura, fijne week verder mop!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die concealer lijkt mij erg fijn!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh die concealor van UD wil ik echt proberen, het klinkt als muziek in mijn oren als ik jou mening lees! Ik snap dat heel goed dat vloggen, akward is, ik vraag me ook steeds af we er nu wilt luisteren en kijken naar mijn gezever :-p

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.