DIY | Superfood voorraadpotjes

maandag 20 juli 2015


Ik was al even op zoek naar de ideale potjes om mijn superfoods in op te bergen zodat het wat ordelijker staat in de kast. Ook vind ik het makkelijker dan als ze in een verpakking zitten waarbij je moet opletten dat niet alles er ineens uitkomt! (Ja, mijn keuken ligt soms vol Chia zaad). Online kwam ik vrij dure potjes tegen die eigenlijk makkelijk na te maken zijn. Deze voorraadpotjes had ik trouwens al heel lang in huis en na een bezoekje aan de Action kwam ik op dit idee. 


Bij Action zag ik zowel de krijt stickers als kaartjes liggen en besloot ze ook beide mee te nemen. Er zit ook steeds een krijtje bij die je dus kan gebruiken om op de stickers/kaartjes te schrijven. De voorraadpotjes kocht ik volgens mij ooit bij Casa, al vind je ze vrijwel overal. Ik wil er in ieder geval nog meerdere kopen, vooral enkele die wat groter zijn. 


Het handige aan deze krijt stickers is dat je foutjes bij het schrijven makkelijk uit kunt vegen of als je later misschien iets anders in het potje wilt doen kan je er weer iets anders op schrijven. Het schrijven met krijt kan je wel beter doen voor je de stickers op de potjes kleeft. Anders wordt het nogal een uitdaging! 


Staat superleuk, niet? De stickers zijn eigenlijk wat te groot voor de kleine potjes die ik heb, maar bon ik ga op zoek naar wat grotere exemplaren! 


Als je niet zo into superfoods bent kan je er natuurlijk altijd wat anders instoppen. Koekjes of chocolade staan ook altijd mooi in zulke potjes! 

♥ 

10 opmerkingen

 1. Wat is dit een leuke manier van opbergen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede en leuke manier van opbergen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooooh ik ben DOL op die voorraadpotten. In mijn droomkeuken staan er zo wel tientallen! Mijn droomkeuken lijkt eigenlijk een beetje op de keuken van Jeroen Meus in Dagelijkse kost(maar dan eigenlijk de vorige keuken, de huidige iets minder) :) Ik moet dringend eens naar de Action geloof ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend gaaf zulke voorraadpotten! Ik vind dat altijd zo mooi staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit is echt een heel erg leuk idee! Helaas woon ik gewoon nog thuis en heeft mijn moeder echt geen zin in al die losse potjes... maar mocht ik ooit op mezelf gaan, dan zal ik dit zeker gaan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! En echt een heel leuk idee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, staat super leuk in de keuken :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt super leuk en handig. Dankjewel voor deze diy. Ik heb nog een aantal lege potjes staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar heb je de grote variant van de wekpotjes gekocht?
  mvg
  Bart

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kocht ik volgens mij in de Casa of bij Blokker.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.