SKINCARE | Dr. Van Der Hoog: Creamy Coconut Masker

woensdag 15 juli 2015


Iets waar ik de laatste jaren meer en meer ben van gaan houden is kokos! Zowel een verse kokosnoot als drankjes waar kokos in verwerkt is, superlekker! Ook in beauty producten kan ik de geur van kokos vaak waarderen. Het hangt soms wel af hoe sterk de kokosgeur aanwezig is. Maar als ik denk aan Born In Paradise van Escada waar kokos inzit kan ik wel zeggen dat ik verslaafd ben aan deze geur! 
Ik had nog enkele 'nieuwere' maskers van Dr. Van Der Hoog liggen, waaronder deze Creamy Coconut. Benieuwd als deze me beviel? STIMULEREND EN VERFRISSEND
Als ik Dr. Van Der Hoog moet geloven is dit masker een tropische verrassing. Klonk voor mij perfect om het begin van mijn verlof in te zetten. Hij heeft een verkwikkende, verzorgende en vochtregulerende uitwerking. Je huid voelt nadien fris en zuiver aan.
Creamy Coconut bevat kokosmelk, pepermunt-extract en provitamine B5. 

Het is een crème masker en doordat hij zo romig is brengt hij makkelijk aan. Het masker ruikt duidelijk naar kokos, maar omdat hij ook pepermunt - extract bevat vond ik deze eerder wat tegenvallen. Ik vind munt nu eenmaal vreselijk. De pepermunt zou wel voor de verfrissende werking zorgen, maar hier had ik misschien ook net wat meer verwacht. Toch was dit masker zeker niet verkeerd! Mijn huid voelde zacht en schoon aan. Het resultaat is natuurlijk wel het belangrijkst en dit masker is zeker aangenaam om bij een verwenmoment te gebruiken. 

Prijs: € 2,29♥ 

6 opmerkingen

 1. Ik vind dit masker erg lekker. Het munt vind ik ook wat minder, alleen dat maakt dit masker niet slecht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn masker! Ik hou van de geur van kokos dus dit is echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik durf dit op mijn gevoelige huid niet te gebruiken, maar ik vind het wel een leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk merk heb nog nooit maskertjes van dit merk geprobeerd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van kokos! In eten, drankjes, als geur etc. Dit maskertje lijkt me dan ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.