INGLOT | Body Pigment Powder

zondag 19 juli 2015


Het was weer even geleden dat ik langs Inglot passeerde, maar nu ik vakantie heb zou ik bijna elke dag in de stad kunnen vertoeven. Ik wou graag nog enkele nieuwe oogschaduws voor mijn palette, maar ik nam ook bij de rest van de winkel even een kijkje. Vooral bij de pigmenten blijf ik altijd even hangen. Ik hou zo ontzettend veel van intense kleuren en ik besloot eens een mat pigment van Inglot mee te nemen! NEON PINK 
Het Body Pigment Powder van Ingot is een intens pigment poeder dat zowel voor de ogen als lichaam gebruikt kan worden. Je kan er enorm veel richtingen mee uit. Ik koos meteen voor een knaller: een matte neon roze (magenta) kleur. Als we dan toch voor een los pigment gaan vind ik dat hij ook wel mag opvallen! 
Het is wel even voorzichtig te werk gaan. In de Inglot store ging ik al iets te enthousiast testen, zodat mijn vinger de dag erna nog roze zag haha. Maar met een kwastje is dit meteen een pak makkelijker. 


Swatch (matte 214)
Onderaan: puur het pigment
Bovenaan: het pigment gemengd met Duraline van Inglot. Hier kan je dus meteen een vloeibare eyeliner mee maken of de kleur gewoon intenser mee maken. Ook kan je hem met andere kleuren mengen etc. Je kan er dus veel creatieve kanten mee op!Ooglook met het Body Pigment Powder 

Als je goed met je kwast het pigment opneemt krijg je veel minder kans op fallout. Ik vond dat ik hier erg weinig last van had. Het pigment werkt erg fijn, je krijgt meteen een intens resultaat en hij blijft muurvast zitten. Als eyeliner vind ik hem ook erg leuk. Hier ga ik binnenkort nog een look van plaatsen! 
Het kriebelt in ieder geval om met dit pigment te experimenteren. 

Prijs: €14,00

♥ 

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtig pigment is dit! Ik vind de look die je ermee hebt gemaakt ook nog eens heel draagnbaar geworden, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die look, so pretty! Echt heel erg draagbaar heb je het gemaakt, maar ook zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow dat ziet er goed uit, leuk zo'n felle kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleur, ik zou niet weten hoe je hem op je lichaam moet gebruiken maar hij is prachtig als oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Felle kleur, waar je volgens mij heel wat mooie looks mee kunt maken :D x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.